• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2024

17:48

Nataša Jovanović: Marinika Tepić je organizator protesta

Pedja Milosavljević

Politika

Nataša Jovanović: Marinika Tepić je organizator protesta

Podeli vest

Članica Glavnog odbora SNS i narodna poslanica Nataša Jovanović oglasila se povodom jučerašnjeg protesta, optužujući Mariniku Tepić, za organizaciju okupljanja koje je, prema njenim rečima, imalo za cilj podrivanje legitimno izabrane vlasti u Srbiji.

Jovanovićeva je istakla da su ovi potezi još jedan pokazatelj destruktivnih namera opozicije, dok predsednik Aleksandar Vučić ostaje simbol stabilnosti i napretka.

“Marinika Tepić, eksponent tajkunske lopovske družine i antisrpske politike je potpuno raskrinkana da je upravo ona organizator jučerašnjeg protesta koji su danima pokušavali da predstave narodnim, pa su ona i njeni pajtosi ponovo pokazali svoje mrziteljsko lice, kao revnosni poslušnici stranih centara moći i obaveštajnih službi, čiji je cilj da se nasilno ruši legitimno izabrana vlast u Srbiji i predsednik Aleksandar Vučić koji je u istoriji najlegitimniji predstavnik naroda, na koga je Srbija ponosna.

Licemerje i lažljivi karakter Tepićke su po ko zna koji put potvrđeni, svako novo obraćanje je u funkciji izazivanja haosa, bezumnih napada na predsednika Vučića, nastavak njene hronike sramote i beščašća i svih onih koji su na zadatku podrivanja Srbije i njenih vitalnih interesa. Njihov trajni cilj i zadatak je da se u našoj zemlji što više upropasti, izda uništi, oskrnavi.

Propao je još jedan njihov pokušaj da otmu državu bez izbora da bi nastavili da uništavaju Srbiju, da nas vrate u mračno vreme kada nisu izgradili ni metar pruge, niti su kupili nijedan voz, pa je ovo bila jedinstvena prilika da Marinika i družina vide izgrađenu najmoderniju evropsku prugu i novu, modernu stanicu koje u njihovo vreme nije bilo, već samo pljačka i otimanje od građana.

Sasvim je jasno da tu nema nikakve brige za narod i ekološke standarde, već su se na jednom mestu okupili da podrže kvazi ekologe, novoiznedreni teoretičari zavere (gde je okupljena galerija potpuno pomračenih umova) kao i levi i desni i svi oni koji kažu da su Srbi genocidni narod, a Kurti njihov dragi prijatelj, dok su svi neprijatelji Srbije u našem okruženju njihova podrška u rušilačkim pohodima.

Zato je sasvim izvesna politička sudbina ove tajkunske klike koja zamajava narod i koja će da završi na smetlištu političke istorije.

Uprkos njihovim bolesnim lažima, falisifaktima i podmetanjima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će rezultatima da se bori za narod i državu i bolji život svih građana, da ljudi svakoga dana vide nastavak politike koja obezbeđuje veće plate i penzije, razvoj i napredak.” – istakla je Jovanovićeva


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"
Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je Rusija tokom leta, iz svoje zapadne Kurske oblasti, izvela skoro 2.000 granatiranja na oblast Sumi u Ukrajini, nakon čega je, kako je naglasio, usledio "pravičan" ukrajinski odgovor.

11.08.2024

20:38

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23