• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.08.2024

16:36

Mitrović uputio otvoreno pismo Đilasu: Tvoj današnji intervju je vrhunac tvog ličnog licemerja i dnevnik jednog posrnulog lažova!

ATAIMAGES

Politika

Mitrović uputio otvoreno pismo Đilasu: Tvoj današnji intervju je vrhunac tvog ličnog licemerja i dnevnik jednog posrnulog lažova!

Podeli vest

Direktor i vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović uputio je otvoreno pismo tajkunu i lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu.

Otvoreno pismo Željka Mitrovića prenosimo u celosti: 

- Dragi Điki, mislio sam da ti više neću pisati, ali realnost me demantuje, jer tvoj intervju koji sam pažljivo pročitao, kao inspirativni sublimat i vrhunac tvog ličnog licemerja ili bolje reći dnevnik jednog posrnulog lažova, tera me da se vratim u tu tvoju kaljugu za koju sam čvrsto verovao da je za mene daleka proslost! Ali kako god! Da vidimo sta si nam sve to danas lepo lagio u ovom intervjuu! Kaže dragi Điki, da su zapad i Amerika krivi, jer nisu dovoljno podržavali Zorana Đinđića, a istina je potpuno obrnuta, istina je da je zapad podrzavao Đinđića, ali Đinđić nije dozvoljavao Đilasu ni da uđe u Demokratsku stranku, jer je govorio da Demokratska stranka već ima previše lopova i da joj ne treba jos jedan! Kaže Đilas da je pisao američkom ambasadoru Hilu, da protestuje zašto se ambasador Hil nije konsultovao sa Đilasom oko liste gostiju za prijem u američkoj ambasadi povodom Dana Nezavisnoati. Ovo je verovatno zbunilo i samog američkog ambasadora, jer je nastala opšta zabuna da li je 4. jul Đilasova slava ili Dan Nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Drzava! Rekli bi pristojni građani Srbije da je ovo u najmanju ruku nepristojan gest u protokolarnim diplomatskim odnosima, a ja bih rekao uobičajno brdsko-planinsko ponašanje bahatog Đikija - ističe Mitrović i dodaje:

- Kaže dragi Điki, nije hteo na prijem u Američku ambasadu zbog Pinkovaca kojih je mnogo bilo tamo! Istina, bilo ih je, ali je laž i to velika laž, da je to bio razlog Đilasovog izostanka. E moj dragi Điki, ti nisi ni znao da li je i ko je od Pinkovaca pozvan. A istina je da nisi došao na prijem za “dan nezavisnosti “u američku ambasadu, jer si hteo da izbegneš da pogledaš u oči Aleksandru Vučiću, a ti znaš da ja znam zašto! A kad sam već kod Aleksandra Vučića da pojasnimo, on i ja imamo stalne nesuglasice i raprave oko moje nedvosmisline prozapadne orijentacije, i to je tako već 30 godina,. Aleksandar nije srećan zbog toga, jer smatra da Srbija treba da podjednako uvažava i zapad i istok, a ja nemam ništa protiv prijateljstava u celom svetu, ali duboko verujem da je Srbija zapadna zemlja još od 1948. godine i da tu adresu ili mesto prebivališta pre ili kasnije moramo upisati u ličnu kartu Srbije, jer na kraju dana to je malo i geografija a ne samo politika, jer i da se podsetimo Srbija je u Evropi a ne u Aziji!

- Dragi moj Điki, ja razumem da ste ti i tvoj kum uzeli mnogo ruskih para pa nije ni zgodno da vas finansijeri vide u Američkoj ambasadi, ali kao što znaš, ja prezirem tu vrstu ruskog, ali i svakog drugog finansijskog ropstva pa ti dobronamerno predlažem da se maneš tog đavoljeg posla, jer ta politička sponzorisanja nikad ne završe “happy end-om”. E moj dragi Điki, ti Vučiću pričaš o kolonizaciji Srbije, a zaboravio si da ste vi a ne Vučić poklonili Niš Rusima, i učinili Srbiju energetski zavisnom od Rusije, sram te bilo! Prodavali ste sve u bescenje, a plate u Srbiji nisu mrdnule od 330 evra, a danas se ne prodaje ništa, a prosečna plata u Srbiji je 1000 evra! E moj dragi Điki, u vašem vremenu smo do Čačka vozili Ibarski ruski rulet, a danas se skoro teleportujemo najsavremenijim auto putem! E moj dragi Djiki, u tvoje vreme su Beograd na vodi i Pionirski park bili sajam gmizavaca i reptila, a nisi ni znao da bolesna deca i Zvačanska uopšte i postoje, a danas je na sreću sve drugacije! Ne znam dragi moj Điki šta se sve u međuvremenu desilo tvom, kako ti kažesš, mašinskom mozgu, ali svakako vidim da stabilno klizis u pravcu u kom ćes prevazići i samog Nestora, možda si i ti počeo, kao i Nestor, da veruješ da smo mi zelenooki zapravo vanzemaljci, ko će znati možda i jesmo!

Srdačan pozdrav, ljubi te Žeks Zelenooki!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast? (VIDEO)
Live TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast? (VIDEO)

Ceo svet priča danima o onome što se desilo u Kurskoj oblasti. Glavno je pitanje kako će reagovati Vladimir Putin. On je dao nalog da se pomogne civilnom stanovništvu. Nagađa se da li će se Putin osvetiti Ukrajincima za ovo iako oni nisu naveli neku veliku štetu Rusiji. Na ovu temu u "Info danu" govorili su akademik prof. dr Dragan Radenović i analitičar prof. dr Stevica Deđanski.

19.08.2024

16:23

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija