• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2024

08:08

Ćuto, saberi se! Lažni ekolog ne zna šta govori, pre tri godine tvrdio da je bivša vlast dovela Rio Tinto, a sad krivi Vučića (VIDEO)

printscreen

Politika

Ćuto, saberi se! Lažni ekolog ne zna šta govori, pre tri godine tvrdio da je bivša vlast dovela Rio Tinto, a sad krivi Vučića (VIDEO)

Podeli vest

Lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta potpuno je polupao lončiće, te neretko se desi da čas govori jedno, a čas drugo.

Naime, upravo takva situacija se desila i juče kada je Ćuta priznao da je lagao u vezi sa vilom na Dedinju za koju je tvrdio da je kupila predsednica Skupštine Ana Brnabić, a sada jedan snimak pokazuje da se ovakve stvari Ćuti često dešavaju.

Pa tako, ovaj lažni ekolog danas optužuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je lobista kompanije "Rio Tinto", a pre tri godine Ćuta je tvrdio da je to projekat bivše vlasti:

- Neka dođe Vučić u Skupštinu ali ne kao predsednik Srbije već kao najveći lobista Rio Tinta! Nemoj da se plašiš Vučiću, dođi da nam kažeš kolika je provizija Rio Tinta, kao lobiste kompanije kojoj si dao ne samo Gornje Nedeljice, nego sve živo! - zavapio je sada Ćuta, a evo kako je to izgledalo pre tri godine:

- Ono što je Vučić u pravu, projekat Rio Tinto, mini hidrocentrale...su NASLEĐENI PROJEKTI i to je problem opozicije jer su sporazum sa Rio Tintom napravili predstavnici BIVŠE VLASTI - govorio je tada.

Ovo je samo još jedan od dokaza da Ćuta ne zna "gde bije" i da mu je samo cilj da okrivi vlast, a da li je istina ili laž to što govori nebitno je.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija