• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji.hr

09.06.2020

09:26

OVAJ DORUČAK TOPI SALO U REKORDNOM ROKU! Za mesec dana skida i do 10 kilograma!

Ljubav

OVAJ DORUČAK TOPI SALO U REKORDNOM ROKU! Za mesec dana skida i do 10 kilograma!

Podeli vest

Pravilan izbor namirnica u jutarnjim časovima značajno utiče na gubitak kilogramam, kažu nutricionisti

Ključno za uspešno mršavljenje nije samo ukupan broj kalorija, već i doba u koje se unose. Ako se pridržavate ove dijete, možete smršati tako da se kilogrami više ne vraćaju.

Ukoliko doručkujete po ovim principima, imaćete dovoljno energije za ceo dan, a napadi gladi će nestati. Poenta ovog pristupa mršavljenju je da se najveći broj kalorija unese odmah posle ustajanja. Potrebno je doručkovati najkasnije 15 minuta posle buđenja, kako bi rezultati bili vidljivi.

Doručak od 600 do 850 kalorija pre 9 sati ujutru će delovati kao saveznik metabolizma i drastično podstaći mršavljenje, ali i uravnotežiti hormone i sagoreti masne naslage.

Tako ćete za ručak i večeru uneti znatno manje kalorija, a preporuka je da to ne bude više od 300 kalorija po obroku. 

Svaki dan započinje obilnim doručkom i odvajanjem barem pola sata za uživanje u njemu.

Primer doručka: 

Omlet od 1 celog jajeta i 3 belanca, 50 grama sira, 50 grama šunke, povrće, pola mafina sa sirom, žitarice sa 200 ml mleka, smuti od jagode i čokoladni kolač.

Idealan doručak treba da se sastoji od dve porcije mlečnih proizvoda, dve porcije ugljenih hidrata, dve porcije masnoća i jedna porcija slatkog deserta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17