• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

24.05.2024

07:50

Bogdana Ražnatović i njene sestre na pijaci su odmalena, a radnici u Borči ispričali nepoznate detalje - sad je sve jasno

ATAIMAGES

Estrada

Bogdana Ražnatović i njene sestre na pijaci su odmalena, a radnici u Borči ispričali nepoznate detalje - sad je sve jasno

Podeli vest

Komšije porodice Rodić na beogradskoj pijaci govorile su o sestrama koje su svojim udajama okupirale strane žute štampe.

Porodica Rodić u žiži je interesovanja već nekoliko godina, najpre otkad se Veljko Ražnatović oženio jednom od naslednica Rodića - Bogdanom, a zatim i kada je Mirko Šijan oženio drugu sestru Bojanu.

Rodići se godinama bave uzgajanjem živine, dok su sestre Bogdana, Bojana i Nataša odmalena pomagale roditeljima, što ni danas nisu prestale.

S tim u vezi, za beogradske medije govorile su komšije na pijaci, koje o ovoj vojvođanskoj porodici imaju samo reči hvale.

Foto: ATAIMAGES

 

- Bogdana je nedavno na svet donela trećeg sina Isaiju, a njena majka Danijela je tom prilikom počastila sve kolege i radnike koje se nalaze na pijaci u Mirijevu. Najčešće dolaze vikendom, dok preko radnih dana u nedelji rade njihovi radnici. Sestre Rodić se nikada nisu stidele svoje porodice i posla kojim se bave, jer je to na prvom mestu častan posao. Bojana, Nataša i Bogdana su se uvek isticale lepotom kada su dolazile ovde i pre nego što su postale poznate - govorila je jedna od komšinica na pijaci - Anka, piše Kurir.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sve najlepše o mojoj drugarici Daci - dodao je čovek koji radi na tezgi pored Rodića.

Na pijaci u Borči, ljudi su takođe sve najbolje govorili o Rodićima, ali nažalost ni tu nisu zatekli nikoga od članova porodice, jer i na ovu tezgu najčešće dolaze vikendom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija