• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2024

18:22

"Borite se za mesto na Titaniku, Vučić je sve jači i jači!" Tadić osuo paljbu po Đilasu, Manojloviću, Lazoviću... (VIDEO)

Printskrin x

Politika

"Borite se za mesto na Titaniku, Vučić je sve jači i jači!" Tadić osuo paljbu po Đilasu, Manojloviću, Lazoviću... (VIDEO)

Podeli vest

Gostujući nedavno na televiziji "Nova S" Boris Tadić je osuo paljbu na predstavnike srpske opozicije među kojima su tajkun Dragan Đilas, Savo Manojlović i Radomir Lazović.

Tadić je istakao da pojedini opozicionari misle samo na svoje interese u borbi protiv predsednika Aleksandra Vučića, koji je naravno jači od svih njih.

- Neki opozicioni lideri samo misle o sebi i o svojoj političkoj karijeri i bilo je više borbe među opozicionim liderima nego borbe da se pobedi Vučić! Oni imaju za cilj samo puko osvajanje vlasti i većeg broja glasova pa se onda hvale da su osvojili 'istorijski najjači rezultat' (citira Savu Manojlovića prim.aut.), ali to ništa ne rešava, već samo učvršćuje Vučićevu vlast! 12 godina je Vučićeva vlast sve čvršća i čvršća! Opozicioni lideri se bore za bolje mesto na Titaniku! Vučićeva vlast u Beogradu i na Republici je apsolutno učvršćena i Vučić sad može da nakrivi kapu do 2027.! - rekao je Tadić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija