• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

30.06.2024

22:33

"Više ne postoji Mihajlo, sada je samo..." Vojaž morao mnogo da se žrtvuje zbog ovoga: Naučiš da nemaš emocije

ATAIMAGES

Estrada

"Više ne postoji Mihajlo, sada je samo..." Vojaž morao mnogo da se žrtvuje zbog ovoga: Naučiš da nemaš emocije

Podeli vest

Vojaž je govorio o karijeri, te istakao da su članovi porodice jedini za koje ima sluha.

Treper Mihajlo Veruović Vojaž progovorio je o svojoj karijeri i tom prilikom istakao da je zarad uspeha morao mnoge žrtve da podnese.

- Više ne postoji Mihajlo, sada postoji samo Vojaž, to je najveća žrtva, a najveća razlika je to što su oni crno i belo... Ovo je javni posao, svako ima mišljenje i može da ga iznese. Kada naučiš da nemaš emocije i da budeš jedna prazna konzerva, vrlo lako prođeš sve to...

- Za koga si ostao Mihajlo? - glasilo je pitanje za njega.

Foto: ATAIMAGES

 

- Uvek ima neka kritika od strane porodice, ja to uvek poslušam i uzmem u obzir, ja sam odrastao momak. Porodica je jedino mesto gde zapravo imam sluha - rekao je Vojaž u "Premijeri".

Podsetimo Mihajlo Veruović Vojaž došao je nedavno u centar pažnje, kada je opleo po albumima Jelene Karleuše, nakon čega se pop diva ostrvila žestokim uvredama na mladog kolegu.

 

 

Slažu se kocke, petliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što mi uopšte odgovaraš, umesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila Nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom. Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, "muškarčino" sa kokošjim grudima. Stoji mirno, kad me pomenu - poručila je JK Vojažu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija