• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

01.09.2024

18:01

"Trpi velike bolove, odustali su..." Žena Milića Vukašinovića otkrila detalje njegovog zdravstvenog stanja

ATAIMAGES

Estrada

"Trpi velike bolove, odustali su..." Žena Milića Vukašinovića otkrila detalje njegovog zdravstvenog stanja

Podeli vest

Supruga Milića Vukašinovića, Suzana Vukašinović, progovorila je o muzičarovom stanju.

Milić Vukašinović se nedeljama borio za život nakon čega je saopštio da je postojala mogućnost da mu amputiraju nogu, a sada se tim povodom oglasila i njegova supruga, Suzana.

Muzičar trenutno ide na terapije zbog kojih se bolje oseća, a kako Suzana kaže, lekari su odustali od zahvata zbog prevelikog rizika.

- On je dobro. Ide na terapije zbog noge. Nogu mu neće amputirati. Odustali su od visokorizične operacije. Lekari daju sve od sebe samo da mu stabilizuju stanje, kako ne bi otišao pod nož. Sada je došlo do komplikacija, zato je fokusiran na oporavak. Polako, nastupa će biti. On ima i volju i želju, ali oseća velike bolove, zato je potrebno da se pričeka - rekla je Suzana za Pink.

Foto: Insajder

 

Podsetimo, Milić Vukašinović krajem prošle godine proveo je nekoliko nedelja u bolnici i to zbog infarkta, međutim, zbog komplikacija koje su nastale proveo je i osam dana u u teškom stanju na Intezivnoj.

On je morao da ide i na hitnu operaciju noge zbog toga što je dobio bolničku bakteriju, a o svojoj bori je i javno govorio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija