• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2024

15:18

Državljanin Belgije divljao "mercedesom" na autoputu! Evo koliko je vozio i kako je kažnjen

MUP/Shutterstock

Vesti

Državljanin Belgije divljao "mercedesom" na autoputu! Evo koliko je vozio i kako je kažnjen

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, tokom međunarodne akcije pojačane kontrole brzine, zaustavili su tridesetogodišnjeg belgijskog državljanina koji je učinio prekršaj nasilnička vožnja.

"On se na auto-putu, od Morovića do Kuzmina, kako je utvrđeno sistemom za merenje prosečne brzine, kretao "mercedesom" prosečnom brzinom od 239,5 kilometara na čas" piše u saopštenju policije.

 

Foto: MUP Srbije

Policijski radar/Ilustracija

 

Prekršajni sud u Pirotu osudio ga je na novčanu kaznu od 120.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilom na teritoriji Srbije u trajanju od devet meseci.

Inače Ministarstvo unutrašnjih poslova je u nekoliko navrata apelovalo na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i savesno i striktno poštuju sve saobraćajne propise i tako sačuvaju sebe i druge.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pitanje

pre 1 sat

Kada se oduzima vozilo ili to vazi saza nase drzavljane?

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija