• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2024

09:04

(VIDEO) Biće da je dobio tajkunski prljavi keš! Đilasov siledžija Nikola Ristić promovisao SNS, a onda je došlo do veleobrta!

Zoran Sinko / printscreen

Vesti

(VIDEO) Biće da je dobio tajkunski prljavi keš! Đilasov siledžija Nikola Ristić promovisao SNS, a onda je došlo do veleobrta!

Podeli vest

Nikola Ristić, danas siledžija tajkuna Dragana Đilasa i plaćenik Dojče velea koji je u žižu javnosti dospeo nakon što je besramno maltretirao, vređao i pretio aktivistkinji Srpske napredne stranke Jeleni Milosavljević na Banovom brdu desetak dana pre decembarskih izbora promovisao je naprednjake!

Zvuči neverovatno, ali je istinito i o tome imaju i video dokazi.

Kako je na platformi Iks objavio Dejan Vukelić, glavni urednik Srpskog portala, Ristić je u ulozi voditelja emisije Nova lica ugostio Nevenu Đurić, funkcionerku SNS.

- Kako si se u roku od 10 dana od promotera SNS, i to u finišu kampanje, premetnuo u velikog borca protiv njih? Čiji si ti mali? - napisao je Vukelić na bivšem Tviteru.

 

 

Svoj komentar na ovu temu dao je i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

- Hit! Nikola Ristić, danas Đilasov siledžija, u kampanji podržavao, promovisao SNS!?! A onda se naglo predomislio 18. decembra… Što li, šta mislite? - napisao je Vučićević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija