• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2022

15:05

NIKAD VEĆI ŠOK! Čovek sakrio 20.000 evra u KAMIN, a žena ga UPALILA - praznici im se PRETVORILI u NOĆNU MORU

Pixabay

Zanimljivosti

NIKAD VEĆI ŠOK! Čovek sakrio 20.000 evra u KAMIN, a žena ga UPALILA - praznici im se PRETVORILI u NOĆNU MORU

Podeli vest

Bračni par iz Italije uspeo da ostane bez svoje ušteđevine zbog bizarnog incidenta koji im se dogodio kod kuće. Naime, supug je sakrio ušteđevinu u obliku obveznica u kamin, a onda ga je žena, ne znajući da tu stoje, greškom upalila

Čovek je izjavio kako je mislio da je kamin sigurno mesto u kući koje lopovi sigurno neće pretraživati, ali nije računao na to da će njegova supruga odlučiti da ga upali nešto ranije nego inače.

 - Moja žena nije znala da sam tamo sakrio obveznice u vrednosti od 20.000 evra. Svake godine pre paljenja vatre premeštam novac. Kada sam video plamen, skoro sam se onesvestio -  rekao je Italijan.

Novac izgoreo

Čovek kaže kako nije očekivao da će se kamin paliti još nekoliko dana, s obzirom na to da temperature u Rimu nisu dotad zahtevale dodatno grejanje, no supruga je odlučila da kreira prazničnu atmosferu u domu te je upalila kamin.

Foto: Freepik.com

Novac

Kada joj je muž rekao šta se nalazilo u kaminu, obveznice više nije bilo moguće sačuvati, a bračni par će verovatno zauvek pamtiti ovaj Božić kao jedan od najgorih, piše italijanski list Il Messengero.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija