• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2024

11:51

Aferašu je bolje da ćuti! Bulatović: Đilas je tragičniji od vremenske nepogode!

Tanja Andric

Politika

Aferašu je bolje da ćuti! Bulatović: Đilas je tragičniji od vremenske nepogode!

Podeli vest

Poslanik SNS Dejan Bulatović izjavio je da je Dragan Đilas, lider SSP i nekadašnji gradonačelnik Beograda, tragičniji od same vremenske nepogode u Beogradu.

Komentarišući optužbe Dragana Đilasa na račun vlast zbog vremenske nepogode, Bulatović je rekao da pre nego napravi osvrt na sve strahote koje su građani Beograda proživljavali dok je tajkun vršio apsolutnu vlast, pozvao bi ovog "višestrukog političkog gubitnika da za početak skupi hrabrost i stane na političku crtu svojim neistomišljenicima".

- Neka skupi potpise podrške građana za listu koja bi nosila njegovo ime, pa kad konačno saznamo taj famozni procenat podrške koju Dragan Đilas ima, tada ćemo moći i zvanično da stavimo tačku na truli kredibilitet ove sive eminencije i zagovornika svega antisrpskog i antidržavnog - istakao je Bulatović, i dodao:

- Svoju karijeru gradonačelnika Beograda, Dragan Đilas je obeležiio kontroverznim aferama koje su mu, pored stotina miliona evra prihoda donele potpuni gubitak poverenja građana. I dok Đilas juče bez sramote govori o kvalitetu radova koji su izvedeni u beogradskom Bulevaru Kralja Aleksandra, zaboravio je da je upravo rekonstrukcija ove ulice bila jedna od najmasnijih mrlja njegove vladavine, prilikom koje je opljačkan budžet grada Beograda za preko 600 miliona dinara, o čemu postoje javni dokazi. Tu je i papreno skupi „SAP ERP“ softverski paket plaćen preko 9 miliona evra kako navode upućeni izvori, a koji nikada nije bio osposobljen i upotrebljen. Ne treba da zaboravimo ni potpuno beskorisni ali najskuplji most u Evropi, koji povezuje nigde i ništa jer nisu urađeni priključni putevi, a građane Beograda je koštao basnoslovnih 400 miliona evra. Tu je i jedna od najvećih afera Đilasove vlasti, čuvena nabavka podzemnih kontejnera za koju je utrošeno 6 miliona evra. Kontejneri su bili neupotreljivi i na kraju su istrulili kao i vlast ovog osvedočenog kešolovca - naglasio je Bulatović.

Prema njegovim rečima, "opšte je poznata činjenica da niz afera Dragana Đilasa nema kraja".

- Ne postoji segment vlasti, niti grada Beograda iz kog Đilas nije pribavio korist za sebe. Besraman, gladan moći, sa poremećajem u kontroli besa, nestabilan i politički potpuno abnormalan, i dalje daje sebi za pravo da bilo šta zamera ljudima koje je još juče birao da mu budu najbliži saradnici. Aleksandar Šapić je dobio podršku Beograđana da i u narednih 4 godine bude na čelu gradske uprave, za razliku od Đilasa kome će, kako stvari stoje, a dobro upućeni izvori prenose, uskoro i Marinika Tepić uskratiti podršku  - zaključio je Bulatović.

ŠTA JE ĐILAS REKAO POGLEDAJTE U SNIMKU:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija