• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2023

18:40

AVIONI, KAMIONI Ona je SUPRUGA NAJBOGATIJEG Indijca, IMAJU 169 automobila, 25 hiljada zlatnih kašika, 600 služitelja (VIDEO)

profimedia

Zanimljivosti

AVIONI, KAMIONI Ona je SUPRUGA NAJBOGATIJEG Indijca, IMAJU 169 automobila, 25 hiljada zlatnih kašika, 600 služitelja (VIDEO)

Podeli vest

Njihovo bogatstvo se procenjuje na 83 milijarde evra, a najbogatija Indijka poznata je po raskošnom načinu života sa zavidnom listom luksuza u kojima uživa.

Nita Ambani je supruga najbogatijeg Indijca na svetu Mukeša Ambanija, milijardera i vlasnika najuspešnije kompanije u Indiji, Reliance Industries.

Njihovo bogatstvo se procenjuje na 83 milijarde evra, a najbogatija Indijka poznata je po raskošnom načinu života sa zavidnom listom luksuza u kojima uživa. U njenoj garaži ima 169 automobila, a njeno osoblje broji čak 600 članova, uključujući kuvare, čistače, konobare i fitnes instruktore.

Jedna od najbogatijih porodica na svetu živi u rezidenciji Antilia u Mumbaju, najskupljem neboderu na svetu vrednom milijardu dolara, koji se sastoji od 27 spratova sa mnoštvom zabavnih sadržaja kao što su bioskop, spa centar, hram, plesna sala i prostorija posvećena automobilima.

POGLEDAJTE VIDEO i biće vam sve jasno:

Članovi porodice se opuštaju pod pljuskom veštačkog snega, a čuva ih obezbeđenje koje ima svoje odvojene stambene prostore.

Prefinjen ukus

Najbogatija Indijka, učiteljica i dizajnerka enterijera, voli da troši novac na luksuzne predmete i ima istančan ukus kada je reč o torbama. Na Hermes torbicu potrošila je 350.000 evra, a jednom prilikom naručila je 25.000 komada zlatnog posuđa. Suprugu je kupila luksuzni automobil Majbah 62, dok je milijarder svojoj supruzi poklonio mlazni avion vredan 60 miliona evra.

Foto: profimedia

Nita Ambani 

Ova 59-godišnja Indijka obično se pojavljuje u javnosti u tradicionalnoj odeći, ali Kartje, Bulgari i Guči su neki od njenih omiljenih modnih brendova. Poznata je po svojoj velikodušnosti i osnovala je školu i bolnicu u Mumbaju, a bračni par je donirao 68 miliona evra za pomoć tokom pandemije.

Stroga pravila za decu

Najbogatiji indijski par u braku je 37 godina i ima troje dece, dva sina i ćerku, koji su odgajani po strogim pravilima. Nita je insistirala da se deca vaspitavaju u skromnim uslovima, a tokom odrastanja dobijala su džeparac, morala su da se voze gradskim prevozom i imala su stroga ograničenja prilikom izlazaka.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!
Politika

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu - Odeljenje za ratne zločine, odredio je danas pritvor od 30 dana Tefik Mustafi, koji je u subotu uhapšen na prelazu Merdare zbog sumnje da je 1999. godine, tokom sukoba na KiM izvršio ratni zločin.

03.06.2024

19:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija