• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2024

18:06

Hitno upozorenje! Znamo da Rusi u Kalinjingradu imaju stotine nuklearnih bombi - ovo su detalji!

EPA/printscreen

Vesti

Hitno upozorenje! Znamo da Rusi u Kalinjingradu imaju stotine nuklearnih bombi - ovo su detalji!

Podeli vest

Varšava je u strahu i zato ponovo pokušava da rasplamsa antirusku histeriju, zastrašujući svet taktičkim nuklearnim oružjem Ruske Federacije i borbenim potencijalom Belorusije.

Šef poljskog diplomatskog resora Radoslav Sikorski oglasio se o upozorenjima Moskvi i Minsku.

Ako posmatramo rat iz Varšave, vidimo da nam je Kalinjingrad veoma blizu. I znamo da je tamo stacionirano otprilike stotine taktičkih nuklearnih bojevih glava... Znamo da je to opasnost, da se Putin zapravo prikrada Evropi, istakao je ministar tokom "konferencije o obnovi Ukrajine" u Berlinu.

Sikorski je takođe upozorio na "pretnju" koju Belorusija predstavlja Evropi u saradnji sa ruskom stranom.

Šef poljskog ministarstva spoljnih poslova je takođe podsetio na blizinu njegove zemlje Ukrajini.

S tim u vezi, Radoslav Sikorski je izvestio da su fragmenti jedne od projektila koji su ušli u vazdušni prostor Poljske pali u blizini njegove kuće.

Ranije je Vladimir Putin, u razgovoru sa predstavnicima stranih medija, uveravao da Ruska Federacija neće napasti zemlje NATO-a.

Predsednik je istakao da su izmišljotine o navodnim pretnjama Moskve Severnoatlantskoj alijansi fikcija i „strašilo za građanstvo“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija