• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

14.09.2024

23:09

Haos u Humskoj - "Grobari" tvrde: Uprava je zabranila naš dolazak u Zaječar!

ATA Images

Crvena zvezda

Haos u Humskoj - "Grobari" tvrde: Uprava je zabranila naš dolazak u Zaječar!

Podeli vest

Navodno, čelnici Partizana predvođeni Vazurom podelilu su karte za sutrašnji meč OFK Beograda kupljenim navijačima.

Mesecima traje nezadovoljstvo navijača Partizana povodom rezultata fudbalskog kluba. Bojkot na stadionu u Humskoj traje, "grobara" nema, a situacija očigledno neće biti bolja u bližoj budućnosti. Naime, kako navode u saopštenju, uprava kluba rešila je da zabrani pristup sopstvenim navijačima na sutrašnjem gostovanju OFK Beogradu u Zaječaru

"Navijači Partizana,

Nakon koraka koje smo preduzeli protiv uprave, Miloš Vazura je shvatio da smo istrajni u našoj borbi i da ne pristajemo ni na kakve dogovore i trule kompromise sa dotičnim.
Uprava kluba je odlučila da u nedelju u Zaječaru zabrani prisustvo pravim, iskrenim navijačima koji vole Partizan.
Pored toga što je Vazura odlučio da nama, matičnoj tribini zabrani prisustvo na utakmici odlučio je da iznajmi navijače.
Fk Partizan je kupio karte za gostujući sektor i raspodelio ih tako da je omogućio ulaz ljudima koji su oterani sa južne tribine. Predvodnik ove grupe je osoba koja vodi navijanje na stranačkim skupovima i osobe koje su preskakale sa juga na istok zarad ličnih interesa. Vazurini renta navijači biće pojačani sa vratarima, koji su tu zbog dnevnice.

Foto: Starsportphoto

 

Aleksandru Stanojeviću obećan je povratak navijača na naš stadion.
Zajedno žele da nam prodaju priču o harmoniji i da u Zaječaru pozovu navijače Partizana na derbi koji se igra na našem stadionu i time proglase kraj bojkota.

Ovim putem se ograđujemo od tih "navijača", s obzirom da nemamo mogućnost da prisustvujemo u Zaječaru i da će nam biti zabranjen pristup tom gradu i stadionu. Ostaćemo istrajni u našoj borbi i našim iskrenim namerama da spasimo naš Partizan od ljudi okupljenih oko ličnih interesa.

Bojkot ostaje na snazi - Partizan iznad svih!
Deca Partizana", navodi se u saopštenju "grobara". 

Utakmica između OFK Beograda i Partizana na programu je u nedelju od 19 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela
Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela

Stela Gundelj (26), mlada doktorka iz Stare Pazove ubijena je 13. februara 2013. godine u Beogradu. Njen bivši partner, Aleksandar Šundić, koji je tada imao 23 godine, udavio je Stelu u iznajmljenom stanu u naselju Medaković. Nakon što je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora, i s obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne, odnosno 11 godina, postoji mogućnost da bi uskoro mogao biti pušten na slobodu, a tim povodom oglasile su se Stelina majka i kuma.

14.09.2024

18:45

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45