• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2024

23:51

Očekivao sam da će Englezi da stanu! Pavlović otkrio šta je Piksi  rekao igračima u svlačionici!

Informer

EURO 2024

Očekivao sam da će Englezi da stanu! Pavlović otkrio šta je Piksi rekao igračima u svlačionici!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras u Gelzenkirhenu od selekcije Engleske rezultatom 1:0 (1:0) u meču prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Posle utakmice Strahinja Pavlović je iizneo utiske i otkrio šta je igračima u poluvremenu i posle utakmice rekao selektor Dragan Stojković.

- Ostaje žal zato što nismo izvukli makar bod, mislim da smo u drugom poluvremenu izgledali jako dobro i da samo držali loptu i pokušavali da napravimo nešto, ali je na kraju ostalo 1:0, koštalo nas je tih prvih dvadeset minuta.

Defanzivac Srbije ističe da mu je žao što se sve završilo porazom.

- Tako ispada na kraju ljudima sa strane, nismo se osećali prijatno tih 20-30 minuta bili su jači uzeli loptu bilo je teško izvlaziti na kraj sa njima, ali posle tog gola smo malo živnuli i bili smo bolji.

Foto: Starsportphoto

 

Pavlović je odgovorio i na piatnje da li smo do proimljenog gola i previše respektovali Albion?

- Normalno da postoji respekt to su igrači na visokom nivou svi žele da pobede i svako se bori za sebe. Mislim da su odlična ekipa imaju tu fantastičnu napadačku trojku, bilo je teško ali smo u mnogim situacijama mi izgledali dosta dobro.

Srpski repreyentarivac pred novinarima je otkrio [ta im je selektor rekao u poluvremenu i posle utakmice.

- U poluvremenu nam je rekao da sve što je video u prvom delu ništa ne valja, i da smo im poklonili mnogo respekta i dodao i da moramo u drugom jače, požrtvovanije i sa dosta hrabro sto što smo i uradili, a na kraju nam je čestitao. Šteat što nismo uspeli da izvučemo bar bod.

Nije imao ni sreće, jer ga je lopta zakačila kod gola i promenila smer.

- Nisam pogledao snimak, imam osećaj da me lopta zakačila i prebacila sve u našoj odnrani i stigla do Belingema. Očekivao sam da će u jednom periodu stati i da neće moći da drže loptu toliko i da napadaju prostor, ali i mi im to nismo dozvolili. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija