• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2024

23:34

ČESTITAMO ŠPANSKE I ITALIJANSKE KOMŠIJE! Ustaše i Šiptari "ubijali Srbe", pa izginuli!

EPA Images, Printscreen/Društvene mreže

EURO 2024

ČESTITAMO ŠPANSKE I ITALIJANSKE KOMŠIJE! Ustaše i Šiptari "ubijali Srbe", pa izginuli!

Podeli vest

E, tako im i treba! Psovali su nas, pljuvali i "ubijali" od početka Evropskog prvenstva, ali, Bog je, veliki, bre!

Španci su Šiptarima spakovali kofere (1:0), i vraćaju se u one njihove zabiti, a Ustaše?!! Jaoooooo, kako su im samo Italijani zavukli 60 sekundi pre kraja osmominutne nadoknade i najbrutalnije ih remijem (1:1) gurnuli na ivicu ambisa, sa koje će se teško iščupati. 

Setimo se samo svih prljavština, gadosti, od prvog dana šampionata Evrope u Nemačkoj. Od horor povika "Ubij, Srbina" i jednih i drugih, preko likova i likuša sa zastavama i amblemima kriminalne organizacije UČK!

A šta reći za primitivnog mučenika, kvazi fudbalera Mirljinda Dakua, koji je sa sve megafonom urlao, da te njegove bljuvotine tobož Evropa i svet bolje čuju! Dobio je po pi*ki i on, a i svi oni kojima je udaranje po Srbiji smisao života!

UEFA ih je mazila blagim kaznama za pucanje po Srbima, ali "Azuri" i "furija" - NISU!

I zato, hvala vam Italijani i Španci, komšije naše, što ste nam ulepšali ovu letnju noć i poslali Ustaše i Šiptare tamo gde im je mesto! 

U.... materinu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusko

pre 4 dana

Bravo za Azure i za Spance , cestitamo na pobedama.

Miomir Misic

pre 4 dana

УСТАШЕ И ШИПТАРИ ИДУ ШУГАВОЈ КУЋИ ЊИХОВОЈ_ МНОГО СУ ЛОШИ НИШТА ЧУДНО А ШТО МРЗЕ СРБЕ НАОПАКО БАХАТО И НЕВЕРОВАТНО!!! СРБИЈА 🇷🇸 СРПСКА ЖИВЕЛА СРБИЈА 🇷🇸 ЖИВЕЛО СРПСТВО И СРПСКИ СВЕТ 🇷🇸 КОСОВО ЈЕ НАШЕ СРПСКООООООООООО 🇷🇸 КОСОВО ЈЕ СРБИЈА 🇷🇸 ЖИВЕЛИ СВИ СРБИ МА ГДЕ БИЛИ 🇷🇸

Dragan Miscevic

pre 3 dana

Razumem gnev i bol koji su i hrvatski i albanski navijači proizveli u srbiji. Aliod Boga je suzdržati se i smireno ići ka svom cilju. Netrebaju nam isti odgovori vec razum. Neka njih ajdemo mi za nas. Da nam se neobije o glavu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija