• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

26.06.2024

21:58

Hrvati veruju selektoru! Dalić ostaje na klupi "vatrenih"

profimedia

EURO 2024

Hrvati veruju selektoru! Dalić ostaje na klupi "vatrenih"

Podeli vest

Hrvatski stručnjak Zlatko Dalić ostaće selektor nacionalnog tima te zemlje i u narednom periodu, iako su "kockasti" eliminisani sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Vatreni" su tako posle grupne faze spakovali kofere, a iako je veći deo tamošnje javnosti i navijača bio za smenu Dalića posle neuspeha, hrvatski Savez je odlučio drugačije. 

To je potvrdio i predsednik hrvatskog saveza Marijan Kustić. 

- On je selektor i ostaće selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske. Razgovarali smo i pružili ruku jedan drugome - rekao je Kustić za hrvatske medije. 

Prvi čovek "vatrenih" priznaje da nije očekivao da će takmičenje završiti u grupnoj fazi.

- Ovo jeste neuspeh. Bio nam je cilj da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Rekli smo da želimo da prođemo grupu, pa posle sve što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli grupu, nije to ono što smo očekivali. Šta reći, moramo da dignemo glave i brzo je Liga nacija - poručio je Kustić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Danas se u Republici Srbiji i u drugim zemljama podunavskog sliva jubilarni dvadeseti put obeležava manifestacija „Dan Dunava“
Društvo

Danas se u Republici Srbiji i u drugim zemljama podunavskog sliva jubilarni dvadeseti put obeležava manifestacija „Dan Dunava“

Povodom dvadesetog obeležavanja međunarodnog dana Dunava, na teritoriji Republike Srbije i drugih podunavskih zemalja održava se niz manifestacija, radionica i festivala koji imaju za cilj da skrenu pažnju i podignu svest o važnosti drugog sliva Evrope. Reka Dunav prolazi kroz četrnaest zemalja u kojima živi preko 80 miliona ljudi kao i četiri evropske prestonice, Beč, Bratislavu, Budimpeštu i Beograd.

29.06.2024

13:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija