• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2024

13:57

AKT BEZUMLJA! Prva reakcija premijera posle terorističkog napada: Svako ko misli da će nas destabilizovati - vara se!

Printskrin/Euronews

Politika

AKT BEZUMLJA! Prva reakcija premijera posle terorističkog napada: Svako ko misli da će nas destabilizovati - vara se!

Podeli vest

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević najoštrije je osudio "gnusni teroristički napad" danas, u Beogradu, ispred izraelske ambasade, istakavši da će država Srbija umeti odlučno da odgovori na pretnju terorizma i poručio građanima da se mogu osećati bezbedno.

- Ovo je bio akt bezumlja, koji se ne može pripisati nijednoj religiji i nijednom narodu. Reč je o zlodelu pojedinca sa imenom i prezimenom. Stoga pozivam građane da ostanu mirni i ne podležu propagandi onih koji bi želeli da nas međusobno zavade - saopštio je Vučević povodom ranjavanja pripadnika Žandarmerije ispred izraelske ambasade.

On je rekao da će "država Srbija umeti odlučno da odgovori na pretnju terorizma". 

- Svako ko je mislio da nas može destabilizovati ovakvim nepočinstvima, prevario se - naveo je premijer.

On je srpskom žandarmu poželeo brz oporavak, a građanima Srbije poručio da se mogu osećati bezbedno.

- Naša zemlja je bila i ostaće mirna, stabilna i prosperitetna, a međuverski sklad će naše društvo krasiti i dalje - zaključio je Vučević.
 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija