• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2021

10:40

NOVA KOREOGRAFIJA NA MARAKANI! Zvezdan stigao na proslavu 32. titule! /FOTO/

Fudbal

NOVA KOREOGRAFIJA NA MARAKANI! Zvezdan stigao na proslavu 32. titule! /FOTO/

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde pripremaju se za poslednji meč Superlige, a crveno-beli će na Marakani dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca od 16 časova (Arena 1)

Povodom 32. titule u istoriji kluba, najvatrenije pristalice Zvezde odlučile su da promene koreografju na severnoj tribini Marakane.

Tokom većeg dela sezone na "severu" je bio oslikan grb kluba, a delije su pred poslednji meč promenile koreografiju.

Povodom slavljeničkog raspoloženja, oslikana je slavljenička koreografija na kojoj dominira maskota Zvezde, Zvezdan Zvezdanić, koji s krunom na glavi u dresu Zvezde, vijori crveno-belu zastavu sa brojem 32.

 

Superliga je poslala saopštenje da zbog epidemije korona virusa šampionski pehar Zvezdi neće biti dodeljen na meču poslednjeg kola protiv Metalca, već će ceremonija dodele pehara biti upriličena kada se za to steknu uslovi početkom nove sezone.

Takođe, Zvezda će u subotu organizovati proslavu na dosad neviđen način, pošto će šampioni biti smešteni na brodu koji će ploviti Savom, dok će navijači doći da ih pozdrave sa obala i mostova i očekuje se spektakularan prizor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija