• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

17.07.2024

20:07

Narko Gudurić... Neverovatan propust Amerikanaca! Promašili ime srpskog reprezentativca (FOTO)

Starsportphoto©

Olimpijske igre

Narko Gudurić... Neverovatan propust Amerikanaca! Promašili ime srpskog reprezentativca (FOTO)

Podeli vest

Da stvar bude gora, grešku nisu ispravili tokom čitave utakmice.

Odmerila je snage reprezentacija Srbije sa američkim "Drim-timom" u Abu Dabiju i nije se sjajno provela... Četa Stiva Kera ubedljivo je savladala "orlove" na prijateljskom turniru na Bliskom istoku, ali se stiče utisak da je "jenkijima" večerašnji duel daleko više značio nego našim košarkašima. 

Nikola Jokić je ponovo pravio čuda sa loptom, Ognjen Dobrić i Aleksa Avramović pokazali su da će imati šta da kažu Amerima na Olimpijskim igrama, ali je meč obeležio - Marko Gudurić. Srpski reprezentativac imitirao je Lebrona Džejmsa nakon jednog duela sa zvezdom Los Anđelesa, ali to nije sve. 

Foto: Foto:Printscreen

 

Naime, na zvaničnom izveštaju Američke košarkaške federacije, srpski košarkaš se ne zove Marko već - Narko. Verovatno se radi o slučajnosti budući da se slova "m" i "n" nalaze blizu na tastaturi. Ipak, ono što je začudilo mnoge je da Amerikanci nisu uspeli da isprave svoju grešku tokom čitave utakmice. 

Da stvar bude gora - Marko Gudurić je jedan deo svoje karijere proveo u NBA ligi zbog čega je nemoguće da ga neko ne poznaje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija