• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.07.2024

09:00

Žreb je u 11 časova! Nole grmi: Srpska zastava i idemooooo

Reuters

Olimpijske igre

Žreb je u 11 časova! Nole grmi: Srpska zastava i idemooooo

Podeli vest

Žreb za teniski olimpijski turnir je u 11 časova, a Novak Đoković se oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku Srbima.

Nole je na Instagramu nekoliko sati pre žreba objavio fotografiju sa treninga i poslao poruku navijačima:

"Idemooo", napisao je Nole, koji je postavio i srpsku zastavu. Pun samopouzdanja čeka početak takmičenja, a u 12 časova će se iz Pariza obratiti medijima. 

Foto: Instagram

 

 

Naš teniser je postavljen za prvog nosioca jer ne igra Janik Siner, pa je sigurno poznato da pre finala neće igrati protiv Karlosa Alkaraza, dok ćemo nakon žreba koji je u 11 časova saznati potencijalne rivale drugog tenisera sveta na putu do zlatne medalje. 

Foto: Reuters

 

 

 

Olimpijski teniski turnir se igra od 27. jula do 4. avgusta, a ima ukupno 64 igrača u singlu. To znači da će Srbinu biti potrebno da upiše šest pobeda kako bi stigao do zlata. Ukupno će učestvovati 184 teniserke i tenisera iz 41 zemlje, a igraće se na kompleksu Rolan Garosa, na stadionima "Filip Šatrije“ i "Suzan Lenglen“. Singl se igra na dva dobijena seta i taj-brejk se igra do sedam osvojenih poena. Srbiju osim Đoković predstavlja još i Dušan Lajović. 

Foto: Reuters

Novak Đoković

 

Zvanje olimpijskog šampiona u Parizu brani Aleksander Zverev koji je u Tokiju pre tri godine savladao Novaka Đokovića, iako je imao set i brejk zaostatka. Trenutno je u kladionicama favorit Karlos Alkaraz sa kvotom 1,8, dok je 3,5 na našeg tenisera. Rafael Nadal je sa kvotom 11 peti na listi favorita za osvajanje trofeja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako
Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako

Pre 58 godina grupa gradištanskih alasa, koje u ovom kraju zovu Dunavski vukovi, okupila se na ušću Peka u Dunav i kuvanjem prve riblje čorbe od sopstvenog ulova, uz čašicu, pesmu i druženje postavili su temelje Alaskih večeri. Od tada, svake godine u julu se okupe i oni stari, ali i mladi ljubitelji Dunava i opet, po tradiciji love ribu, kuvaju čorbu i uživaju!

24.07.2024

17:44