• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2024

18:04

Đurić pravo u metu: Pretnje predsedniku Vučiću su čin mržnje i nasilja koj ne sme da bude tolerisan!

Informer

Politika

Đurić pravo u metu: Pretnje predsedniku Vučiću su čin mržnje i nasilja koj ne sme da bude tolerisan!

Podeli vest

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić, osudio je pretnje i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenim mrežama.

Foto: Reuter

 

- Najoštrije osuđujem pretnje smrću i pozive na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića. Slike, objavljene na društvenim mrežama, na kojima je predsednik na vešalima, predstavljaju čin mržnje i nasilja, koji ne sme da bude tolerisan. Čin koji nas ostavlja nemim, jer samo osoba sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, može tako nešto da osmisli. Objavljeni sadržaji apsolutno su neprihvatljivi i alarm su nadležnim organima da ozbiljno preispitaju okolnosti ovakvih ponašanja. Poruke nasilja, mržnje i očigledne zavisti prema čoveku, koji je Srbiju izvukao iz krize i ambisa u koji je gurnuta od strane istih ovih sto danas objavljuju slike vešala na društvenim mrežama, jeste ogledalo njihovih pravih lica i iskrenih želja. Izostanak bilo kakve stvarne politike koju mogu da ponude građanima, Đilasovi i Marinikini puleni pribegavaju najopskurdnijim potezima. Ali mi ćemo, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nastaviti da gradimo našu Srbiju, da otvaramo nova radna mesta, gradimo puteve i železnice, i stvaramo budućnost za našu decu. A oni, mrzitelji svoje zemlje, svog naroda, ostaće tamo gde su ih građani Srbije na poslednjim izborima i postavili, na marginama ove države i društva. Podrška za predsednika Vučića! Živela Srbija - bio je jasan Đurić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija