• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.07.2024

09:10

Sve oči uprte u nju! Milica probija led za Srbiju na OI!

Starsportphoto

Olimpijske igre

Sve oči uprte u nju! Milica probija led za Srbiju na OI!

Podeli vest

Srpska džudistkinja Milica Nikolić prva će na ovogodišnjim Olimpijskim igrama izaći na borilište sa grbom Srbije na opremi. Ona će u kategoriji do 48 kilograma prvu prepreku imati u vidu Maruše Štangar iz Slovenije, a sutra već oko 10:00 ćemo je gledati u prvom nastupu.

Spektakularna ceremonija otvaranja prestižnog takmičenja održaće se večeras od 19:30 (RTS 1), iako takmičenja u pojedinim sportovima traju već tri dana.

Spskih sportista do sada nije bilo na borilištima, a neće ih biti ni danas. Na našem portalu možete pratiti dešavanja iz Francuske, a kompletan raspored nastupa naših predstavnika  možete pogledati OVDE.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Za subotu su zakazani nastupi srpskih strelaca, pa će se posle Milice Nikolić takmičiti Jovana Arsić (veslanje/skif) od 10:12, potom Damir Mikec od 10:30 u kvalifikacijama discipline vazdušni pištolj sa udaljenosti od 10 metara, dok su od 12:30 na programu kvalifikacije u ženskoj konkurenciji i nastup Zorane Arunović.

Novak Đoković će otprilike oko 13:30 izaći na teren i odmeriti snagu sa Metjuom Ebdenom  iz Australije, a OVDE pogledajte satnicu ostalih nastupa.

 

Subota, 27. jul

10.00 Milica Nikolić - džudo žene, 48kg
10.12 Jovana Arsić - veslanje skif, kvalifikacije
10.30 Damir Mikec - streljaštvo, 10 metara pištolj, kvalifikacije
11.00 Velimir Stjepanović, Andrej Barna, Nikola Aćin, Justin Cvetkov - 4x100 metara slobodno, kvalifikacije
11.30 Martin Mačković i Nikolaj Pimenov - veslanje dubl skul
13.30 Novak Đoković 
12.30 Zorana Arunović - streljaštvo, 10 metara pištolj, kvalifikacije
14.30 Irina Stevanović - biciklizam
15.00 Izabela Lupulesku - stonitenis, kvalifikacije
15.30/20.00 Sara Ćirković - boks, 54kg
16.18/20.48 Natalija Šadrina - boks, 60kg
20.00 Izabela Lupulesku - stoni tenis
21.44 Velimir Stjepanović, Andrej Barna, Nikola Aćin, Justin Cvetkov - 4x100 metara slobodno, finale 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Informer u Olimpijskom selu! Vijore se srpske trobojke na terasama! Pogledajte gde su smešteni sportisti, ovo su nam komšije! (FOTO)
Olimpijske igre

Informer u Olimpijskom selu! Vijore se srpske trobojke na terasama! Pogledajte gde su smešteni sportisti, ovo su nam komšije! (FOTO)

Srpske trobojke okupirale su Olimpijsko selo i vijore se po terasama naših sportista! Najveći sportski događaj u 2024. godini, Olimpijske igre u Parizu, zvanično će biti otvorene večeras, a mi smo imali priliku da ekskluzivno na licu mesta posetimo čuveno selo i uverimo se gde će u naredne dve nedelje biti smešteni olimpijci iz 206 država sveta.

26.07.2024

08:00

sledeća vest

Vesti

Skoro pa džabe! Sezonska sniženja u jeku, a lista obmana trgovaca sve duža: Evo šta se krije iza "popusta do 70%" !
Društvo

Skoro pa džabe! Sezonska sniženja u jeku, a lista obmana trgovaca sve duža: Evo šta se krije iza "popusta do 70%" !

Sezona letnjih sniženja u prodavnicama i buticima traje do 15. avgusta i veliki broj kupaca već je navalio na akcijske cene, koje ih privuku da kupe i ono što im zapravo uopšte ne treba. Reklame i veliki natpisi o sniženjima do čak 70 odsto samo su maska jer je u radnji jedva nekoliko artikala zaista sniženo do te mere, dok je ostatak robe po paprenoj ceni!

26.07.2024

10:32

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija