• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2024

11:03

Islamistička Slobodna Bosna zakmečala! Besna i očajna jer Vučić i Srbija nisu dozvolili da se Srbi proglase genocidnim narodom!

ATAIMAGES

Politika

Islamistička Slobodna Bosna zakmečala! Besna i očajna jer Vučić i Srbija nisu dozvolili da se Srbi proglase genocidnim narodom!

Podeli vest

Islamistička Slobodna Bosna danima vodi stravičnu kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, konstantno objavljujući neistine i dezinformacije i sve bolesnije tekstove pune mržnje, zlobe i zavisti, sada je besna i očajna jer je u toj mržnji nije podržao gotovo niko!

Naime, Slobodna Bosna je, kmečeći, rano jutros objavila tekst sa naslovom "Burne reakcije sa svih strana: Zbog napada na „Slobodnu Bosnu“ poziv Ministarstvu vanjskih poslova BiH na reakciju...", u kome navode da su upravo oni poslednjih nekoliko godina na meti "brutalnih napada" medija iz Srbije. 

Foto: ATAIMAGES

 

Kako su naveli, ti "napadi" su nedavno eskalirali do te mere da se "Slobodna Bosna" otvoreno označava kao "islamistički" i "džihadistički" portal, što je, po njima, klasična laž i opasno podmetanje. 

Ali ono što je posebno zanimljivo, u tesktu su doslovno istakli da nijedno novinarsko udruženje iz BiH ili regiona u proteklim godinama nije reagovalo. 

Jasno je da niko nije reagovao jer ste, pre svega, lagali, a onda hteli da Srbija ućuti i umukne u iznošenju istine, ali vam to Aleksandar Vučić i naša zemlja nisu dozvolili! 

Vi ste ti koji ste besni i očajni jer Vučić i Srbija nisu ćutali i nisu dozvolili da se Srbi proglase za genocidni narod! 

Vrhunac izmišljene kampanje protiv "Slobodne Bosne" naveli su u pomenutom tekstu da se desio kada su imali nazovi saznanja koja govore o "potčinjavanju pojedinih medija u regionu režimu Aleksandra Vučića". 

Ali striktni su i sami sebi kontradiktorni u svojim izjavama, ali vrlo jasno sami sebi uskaču u usta, te pišu: "Umesto očekivane podrške "Slobodnoj Bosni", barem sada ako nisu mogli ili hteli ranije, ovu hajku su svojim saopštenjima nažalost ohrabrili i predstavnici pojedinih nevladinih organizacija, ali i udruženja novinara iz regiona i, konačno, udruženje BH novinari". 

Ne znamo šta više nije jasno! 

Niko nije želeo da podrži laž, nesitine i izmišljotine! A reakcije koje su pristizale iz Srbije su samo bile odgovor ili demanti na sva njihova pisanja! 

Srbija neće da umukne pred nepravdom! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Sukob u Ukrajini je previše složen da bi se jednostavno rešio! Rat ne može naglo da stane dok se ne ispune neke stvari!
Live TV

Sukob u Ukrajini je previše složen da bi se jednostavno rešio! Rat ne može naglo da stane dok se ne ispune neke stvari!

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba razgovarao je u sredu sa svojim kineskim kolegom Vang Jijem u Guangdžou, gradu na jugu Kine. Portparol kineskog ministarstva spoljnih poslova Mao Ning rekao je da su se Kuleba i Vang saglasili da su pregovori neophodni da bi se prekinuo rat Rusije i Ukrajine koji traje dve i po godine. Ovaj događaj komentarisao je ekspert za energetiku Dragan Škobalj tokom gostovanja u "Info jutru".

26.07.2024

12:37

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija