• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

18.07.2024

11:14

Partizan je doveo 11 pojačanja, a evo kada ćete saznati koja! Ostoja najavio revoluciju

Starsportphoto©

Partizan

Partizan je doveo 11 pojačanja, a evo kada ćete saznati koja! Ostoja najavio revoluciju

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović kaže da je klub doveo pojačanja, ali da ne želi da objavi njihova imena!

Kako objašnjava, klub je doneo takvu odluku zbog previše nagađanja i neproverenih informacija.

- Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na prošlu sezonu i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Međutim, usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi sa igračima koji dolaze u Partizan, doneli smo odluku da budemo drugačiji i da pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način.Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve - kaže Mijailović za Mozzart Sport.

Nije poznati biznismen otkrio detalje, već samo nagovestio kako će to otprilike izgledati uoči priprema koje počinju 20. avgusta.

Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji - zaključio je Ostoja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

Komšinica koja je svedočila ubistvu policajca otkrila potresne detalje: "Ležao je na asfaltu, dok je drugi ranjen trčao po pomoć..."
Hronika

Komšinica koja je svedočila ubistvu policajca otkrila potresne detalje: "Ležao je na asfaltu, dok je drugi ranjen trčao po pomoć..."

Veliki broj policije nalazi se u Loznici gde intenzivno češljaju svaki deo ovog grada u potrazi za Artanom Hajrizijem koji se sumnjiči da je noćas na graničnom prelazu ubio policijaca Nikolu Krsmanovića. Komšije koje žive nedaleko od mesta gde je se dogodio nezapamćeni zločin u šoku su, a kako pričaju, noćas su čuli pucnjavu, a potom videli policajca kako leži na asftaltu.

18.07.2024

13:01

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija