• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2024

12:02

Nadam se da će delikventi biti adekvatno kažnjeni! Šapić osudio napad na radnika "Gradske čistoće”

Pedja Milosavljević

Beograd

Nadam se da će delikventi biti adekvatno kažnjeni! Šapić osudio napad na radnika "Gradske čistoće”

Podeli vest

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić osudio je bahati napad trojice mladića na radnika JKP „Gradska čistoća” u noći između subote i nedelje na Zelenom vencu.

Komunalni radnik je mladićima rekao da ne bacaju đubre po trotoaru nakon čega su oni nasrnuli na njega, šutirali su ga i vukli, dok je on pokušavao da se odbrani.

 – Nedopustivo je da radnika „Gradske čistoće”, koji samo radi svoj posao napadaju i ugrožavaju njegovu bezbednost na radnom mestu. Radnik im je rekao da ne bacaju đubre po trotoaru, što je potpuno normalna opomena ljudima koji ne poštuju red. Nadam se da će delikventi biti adekvatno kažnjeni  i da se ovakve stvari više neće događati, Ne zaboravimo da „Gradska čistoća” radi svake subote, nedelja, danju, noću, praznicima i po svim vremenskim nepogodama. Njihov rad moramo da poštujemo – rekao je Aleksandar Šapić.

Incident se dogodio naočigled prolaznika, a na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kome se vidi da je jedan od trojice napadača udarao radnika metlom, zatim se i bacio na njega. Ovo nije prvi incident napada na radnika gradskih službi.

Radnici „Gradske čistoće” su uz vozače GSP-a najčešće napadani i gotovo svakodnevno dobijaju uvrede, pretnje, a često i udarce.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Narednih 7 dana trase GSP linija saobraćaju izmenjeno! Zbog radova će ići drugim putem, a neke se i ukidaju!
Beograd

Narednih 7 dana trase GSP linija saobraćaju izmenjeno! Zbog radova će ići drugim putem, a neke se i ukidaju!

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” će izvoditi najavljene hitne radove od ponedeljka, 15. januara, od 9 časova (trebalo bi da radovi traju oko sedam dana) u Požeškoj ulici, na delu od Ulice Milosava Vlajića do Ulice Petra Mećave, usled čega će doći do zatvaranja te saobraćajnice i izmene trase vozila javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

15.01.2024

10:27

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set