• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.P.

01.04.2021

16:07

OTAC NESTALE DEVOJČICE U OČAJU: Branili smo joj vezu sa tim dečkom, sumnjam da je s njim pobegla

Vesti

OTAC NESTALE DEVOJČICE U OČAJU: Branili smo joj vezu sa tim dečkom, sumnjam da je s njim pobegla

Podeli vest

Kragujevac traga za Anom Mirković (13). Nestala je, a za nju su zabrinuti roditelji, ali i ustanove socijalne zaštite

Najpre je iz roditeljskog doma privremeno odvedena u prihvatilište za decu. Potom je otišla odatle, a sada niko ne zna gde je tinejdžerka.

- Ona je po nalogu Centra za socijalni rad upućena u naše prihvatilište. Mi organizujemo usluge socijalne zaštite, ali nismo ustanova zatvorenog tipa. Deca se privikavaju na uslove ovde i mi pratimo njihovo ponašanje.

Foto: T.P.

 

Uključujemo dodatne stručne radnike ukoliko postoje neki rizici, kaže Snežana Stevanović, direktorka Centra za razvoj usluga socijalne zaštite "Kneginja Ljubica".

Kada je devojčica otišla, Centar je odmah obavestio policiju, ali nje od tada nema. Njen otac sumnja da je to povezano sa devetnaestogodišnjim mladićem sa kojim je Ana bila u vezi.

- Nisam hteo da bude sa njim. Branio sam joj i zato sam i tražio pomoć Centra za socijalni rad.

- Rekao sam da joj treba stručna pomoć i da se vodi i kod lekara ako treba da je pregledaju, a oni su rekli da ona nije luda, kaže za Informer Miloš Mirković, otac nestale Ane.

Foto: T.P.

 

Roditelji kažu da su očajni i da danima ne znaju da li im je dete živo ili mrtvo. Kako saznajemo, policija nije pronašla ni Aninog dečka, a kako naš izvor iz istrage kaže, sumnja se da su pobegli zajedno.

- Policija traga za Anom, ali se sumnja da je kriju rođaci njenog dečka. Intenzivno se proveravaju svi kontakti, tvrdi naš izvor.

Bez obzira na te sumnje, ne zna se da li je Ana dobro i da li je živa. Porodica apeluje da se svaka informacija javi policiji na 192.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 3 godine

A koliko godina ima decko ove trinaestogodisnje devojcice,ovog deteta?! Sve mi se cini da ce neko da napipa resetke zbog pedofilije.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set