• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Gajić

02.08.2021

13:06

ŠKOLA U DRENOVCU DOBIJA NOVO RUHO!

S. G.

Vesti

ŠKOLA U DRENOVCU DOBIJA NOVO RUHO!

Podeli vest

U izdvojenom odeljenju OŠ „Nata Jeličić“ u Drenovcu u toku su radovi na sanaciji krovne konstrukcije. Sredstva su izdvojena iz budžeta grada Šapca, iz čije uprave poručuju da su radovi samo prva faza na uređenju školske zgrade i dvorišta

U prvoj fazi rekonstrukcije izdvojenog odeljenja Osnovne škole u Drenovcu, u toku je sanacija krovne konstrukcije – zamena crepa, letvi, limarije. Radovi teku, i pored visokih temperatura planiranom dinamikom.

Foto: S. G.

- Plan je, da jedna od najstarijih škola u Srbiji, u narednom periodu, u okviru druge i treće faze radova, dobije potpuno novo ruho. Ulaganje u obrazovanje, uvek je dobra investicija, a stvaranje podjednakih uslova u gradu i selu jedan je od prioriteta gradske uprave - poručuju iz Uprave grada. Za sanaciju krova škole, iz gradskog bužeta izdvojeno je 2,2 miliona dinara.

Foto: S. G.

Osnovnu školu u Drenovcu pohađa 107 učenika. 1. septembra, u školske klupe po prvi put, sešće i devetoro đaka prvaka.

Foto: S. G.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

Članovima "Balkanskog kartela" produžen pritvor! Za dvojicu sud prihvatio jemstvo
Kriminalna grupa

Članovima "Balkanskog kartela" produžen pritvor! Za dvojicu sud prihvatio jemstvo

Organizatorima i članovima ogranka Balkanskog kartela produžen je pritvor u trajanju do 60 dana, dok je prema osumnjičenom D. Đ. pritvor zamenjen merom zabrane napuštanja boravišta uz elektronski nadzor, dok je prema osumnjičenima R. R. i V. S. prihvaćeno jemstvo. Ukoliko R. R. i V.S. uplate jemstvo i Višem sudu u Beogradu dostave dokaz o uplati, pritvor će im biti zamenjen merom zabrane napuštanja boravišta uz elektronski nadzor, potvrđeno je u Višem sudu u Beogradu.

17.07.2024

17:02

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set