• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R,B,

19.01.2022

13:41

Alekse nema od 28. decembra! Očajna majka nada se da će se javiti!

R. B.

Vesti

Alekse nema od 28. decembra! Očajna majka nada se da će se javiti!

Podeli vest

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca koji je nestao 28. decembra prošle godine, još se ne javlja svojoj majci Oliveri, bratu Andriji i sestri Dijani

Njegovi najbliži, gotovo, svakodnevno dobijaju po neku vest da ga je neko navodno, negde sreo i prepoznao na slici.

- Sinoć me je zvana žena iz Grocke da je navodno videla i prepoznala Aleksu. Bio je, kaže, na autobuskoj liniji ka Zaklopači. Potom mi se javila neka  druga žena iz Beograda da je Aleksu srela i videla u obližnjoj  prodavnici, te da je ubeđena da je to nestali Aleksa iz Kruševca. Daj bože da je živ. Javili smo policiji i oni preispituju svaku dojavu, a napravili su i "krug" oko Zaklopače, ne bi li ga sreli i prepoznali - priča za Informer očajna majka Olivera.

Podsećamo, Aleksa Stanković je napustio svoj stan u višespratnici na Bruskom putu br. 6. negde pre podne 28. decembra, dok mu je majka Olja bila na poslu. Navodno se odazvao pozivu neke strane firme da ide da radi, a šta i kako to niko ne zna. Zna se samo da je sa sobom odneo četiri para odela, ličnu kartu, pasoš, svedočanstva, diplomu Više Hemijske škole, da je od malena radio na kompjuteru i da dobro poznaje engleski jezik.

Policija je raspisala potragu i intenzivno ztraga za nestalim momkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set