• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

26.01.2022

19:56

ISTERALA ME JE NAPOLJE NA MINUS 10 ZBOG MASKE, A ONDA SAM NA NJOJ PRIMETILA ŠOK DETALJ! Kako je radnica brze hrane u Novom Sadu upropastila vikend čitateljki Informera?!

Privatna arhiva

Vesti

ISTERALA ME JE NAPOLJE NA MINUS 10 ZBOG MASKE, A ONDA SAM NA NJOJ PRIMETILA ŠOK DETALJ! Kako je radnica brze hrane u Novom Sadu upropastila vikend čitateljki Informera?!

Podeli vest

Čitateljka Informera ostala je šokirana događajem koji joj se dogodio za vikend tokom posete Novom Sadu

U vreme pandemije virusa korona svi već po pravilu stavljamo maske kada ulazimo u zatvoren prostor, držimo distancu, dezinfikujemo ruke redovno, prosto, u poslednje dve godine promenili smo navike iz korena.

Međutim, još postoje oni koji ne nose maske. Čak i na to smo navikli, ali...

- Meni je jasno da neko ne nosi masku, ali ovako nešto da mi se desi - počinje priču Jelena G. za Informer.

- Došla sam u Novi Sad da se vidim sa starim prijateljima, sedeli smo u kafiću, a onda ogladneli. Pitala sam gde ima neka dobra hrana, ali negde gde možemo da uđemo unutra i da sednemo da jedemo. Otišli smo na neke kobasice, moji prijatelji su nahvalili to mesto. Nas četvoro smo ušli, najnormalnije naručili, a onda nam je zaposlena u tom objektu rekla da izađemo napolje - šokirano priča naša čitateljka.

Foto: Privatna arhiva

Jeleni je presela kobasica

Sve bi to bilo u redu, da za vikend nije bilo minus deset.

- Stajali smo na onoj hladnoći i čekali, razmišljajući zašto li nas je isterala. Kada nas je pozvala da kaže da je gotovo, ušli smo unutra i birali priloge. Dok su drugari birali, ja sam dobila svoju porciju i stavila na obližnji pult, krenula sam da jedem. Kada su i oni dobili ono što su naručili, ponovo nam je rekla da izađemo - kaže Jelena i dodaje:

- Upitala sam zašto da izađemo, a ona je rekla da moramo da imamo maske! Pa kako da jedemo sa maskama?!

Međutim, ovo nije kraj. Jelena je sa društvom izašla, a onda je jedan od drugara primetio ključni detalj. Radnica je svoju masku nosila ispod brade, dakle i nos i usta su joj bili otkriveni!

- Vratila sam se u objekat da je pitam: A gde je tebi maska? Kako je to držiš? Je l' to po pravilu? - kaže ogorčeno čitateljka Informera, koju je novosadska radnica zapanjeno gledala.

Ko ne poštuje pravila?

- Naglašavam da redovno stavljam masku tamo gde treba, ali u objektu u kojem jedem to prosto nije moguće. Nemam opravdanja za ljude koji ih inače ne nose, za obične građane, ali najveći šok mi je kada ih ne nose zaposleni, posebno oni koji rade sa hranom - zaključuje Jelena, napominjući da nikada više neće jesti u ovom objektu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Savo

pre 2 godine

Ne razumem poentu priče,šta bi to trebalo da se vidi na slici

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set