• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo

27.06.2022

07:57

VRELI TALAS ZAHVATIO SRBIJU! Temperatura danas ide i do 36 stepeni, evo kako nas vreme očekuje do kraja nedelje

Vesti

VRELI TALAS ZAHVATIO SRBIJU! Temperatura danas ide i do 36 stepeni, evo kako nas vreme očekuje do kraja nedelje

Podeli vest

U ponedeljak u Srbiji pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale

Minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna od 33°C do 36°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 22°C do 27°C.

U Beogradu pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 25°C.

U Nišu pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 35°C.

U Užičkom regionu pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 34°C do 36°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplo. Temperatura do 29°C na 1000 mnv.

U Vojvodini pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 34°C do 35°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 23°C do 25°C.

Foto: Informer DN

 

U Novom Sadu pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 25°C.

U Subotici pretežno sunčano i vrućina uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

Vreme narednih dana

U utorak sunčano i još veća vrućina uz slab popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 24°C, a maksimalna od 34°C do 38°C.

Vrućina će se nastaviti do kraja iduće sedmice uz manja kolebanja temperature prema današnjoj prognozi.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set