• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. N.

25.10.2024

16:48

(VIDEO) Najvoljenija profesorka matematike ode u penziju! U suzama i đaci i profesori...

printscreen facebook

Vesti

(VIDEO) Najvoljenija profesorka matematike ode u penziju! U suzama i đaci i profesori...

Podeli vest

Kad đaci plaču zbog loše ocene iz matematike, ima rešenja - treba da sednu i nauče, ali kad plaču zato što im profesorka matematike ide u penziju e, to znači, da je profesorka bila izuzetna!

Tako je bilo danas u gimnaziji "Uroš Predić" u Pančevu! Profesorka matematike Elizabeta Grafenštajn Milošević, posle 45 godina rada održala je svoj poslednji čas, a onda je praćena aplauzom, prošetala kroz špalir đaka ne krijući suze i uzbuđenje. 

Plakali su i neki đaci, čvrsto su je grlile kolege, a neko je ovako prokomentarisao scenu, objavljenu na portalu zdravopančevo.rs:

- Ovo vredi više i od penzije!

Nije prvi put da se na društvenim mrežama objavljuju ovakve priče, ali je svaka dirljiva na svoj način. 

- Divno, tako i treba da se ispraćaju i pozdravljaju profesori!

A poruke su joj u komentarima ispod videa, ostavili i bivši đaci: 

- Draga razredna! Hvala Vam na svemu! Srećan odlazak u penziju!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set