• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

14.04.2020

18:12

ONI SU I DO SADA JURIŠALI NA NAJSTRAŠNIJU VATRU, a sa novom ruskom specijalnom opremom ZA NJIH NEĆE BITI NEMOGUĆE MISIJE! AVION ZA SRBIJU KREĆE ČIM GA NATOVARE!

Društvo

ONI SU I DO SADA JURIŠALI NA NAJSTRAŠNIJU VATRU, a sa novom ruskom specijalnom opremom ZA NJIH NEĆE BITI NEMOGUĆE MISIJE! AVION ZA SRBIJU KREĆE ČIM GA NATOVARE!

Podeli vest

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije poslaće Srbiji humanitarnu pomoć za zaštitu lokalnih vatrogasaca od koronavirusne infekcije, navodi se u saopštenju Ministarstva

- Ministarstvo za vanredne situacije Rusije u saradnji s Rusko-srpskim humanitarnim centrom u Nišu, pomoći će kolegama iz prijateljske zemlje u uslovima širenja koronavirusne infekcije. Zaštitna oprema i lična zaštitna sredstva, potrebna za rad vatrogasnih odelenja Sektora za vanredne situacije pri Ministartsvu unutrašnjih poslova Srbije, biće predata u najkraće vreme - rekao je sagovornik iz Ministarstva za RIA Novosti.

OVI VIŠE NEMAJU MERE! NATO IZ PODGORICE NE KRIJE BES ZBOG SRBIJE! Smeta im što je Beograd dobio pomoć iz Kine i Rusije, ali zahvalnost naše zemlje Moskvi i Pekingu!

Prema njegovim rečima, pomoć se ogleda u isporuci više od 3.000 kompleta specijalnih zaštitnih maski i kombinezona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija