• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

09.06.2020

19:28

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 83! Sve ima svoju cenu, pa i jak trening! Crni u bolovima! (VIDEO)

Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 83! Sve ima svoju cenu, pa i jak trening! Crni u bolovima! (VIDEO)

Podeli vest

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, sve u životu ima svoju cenu pa tako i jak trening. Za nekoliko dana na Staroj planini prehodao sam skoro 100.000 koraka odnosno oko 70 kilometara što je sjajan rezultat koji će mnogo značiti za moju kondiciju i nabacivanje mišićne mase ali očigledno ni ljubavi ni dobrog treninga nema bez bola. Dan po povratku sa ovog mini puta sam jedva ustao iz kreveta i boleo me je skoro svaki mišić. Koliko puta ste čuli kada ljudi kažu "dobio sam upalu", e pa ja sam dobio 10 istovremenih upala mišića u svim delovima tela

Ranije su treneri mislili da je dobro imati upalu i da treba da trenirate pod njom kako biste je "probili". Međutim, poslednje studije su pokazale da to nije dobro, jer je upala pokazatelj da ste preopteretili svoje telo i mišiće što ne može nikako da valja. Zaključak je da sam uprkos svojoj čeličnoj volji i dobrim rezultatima preterao sa treninzima na Staroj planini i da nisam dozirao odgovarajući broj koraka shodno svojoj kondiciji. Dobro je što je kao opomena došla upala mišića a ne neka, nedaj Bože, povreda. Odmarao sam ceo taj jedan dan i kretao se rutom fotelja-krevet, krevet-fotelja i sada mi je bolje i mogu ponovo da prionem na treninge i fizičku aktivnost koja nam je neophodna, ali samo dozirano i bez preterivanja.

To i vama savetujem dragi moji, svakodnevna ali umerena fizička aktivnost. Nastavljamo dalje, pridržavamo se svih pravila u ishrani, dozirano treniramo, i uspeh neće izostati. Jedino ne smemo da odustanemo.


Sutra je "Draga Saveta day" kada ću odgovarati na sva vaša pitanja koja pošaljete na e mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk nalog Aleksandar Crnomarkovic. Nakon toga nas u četvrtak očekuje "dan D" i merenje, i nadamo se dobrim rezultatima.


ps. Ove sedmice neće biti rubrike "Šetajte sa Crnim" zbog neodložnih obaveza našeg saputnika, urednika političke rubrike Milana Dobromirovića ali sa njim hodamo do posla već sledećeg utorka. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 80! Mršavimo po Srbiji! Crni ozbiljno trenira na Staroj planini, hrani se zdravom domaćom hranom, a vreme odmora provodi sa životinjama! (VIDEO)
Društvo

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 80! Mršavimo po Srbiji! Crni ozbiljno trenira na Staroj planini, hrani se zdravom domaćom hranom, a vreme odmora provodi sa životinjama! (VIDEO)

Dragi moji gurmani i gurmanke, debelići i debelice, i svi vi koji me pratite jer vam je zabavno iako ste mršavi i lepo građeni, odlučili smo da naš metabolizam ubrzamo visinskim pripremama na Staroj planini. Ko god da je trenirao zna da se kondicija ne dobija u Beogradu i da se mora malo otići u prirodu, najbolje na planinu, jer je tamo teren pogodan za pešaćenje i planinarenje, menjate nadmorske visine a uz to imate izuzetno čist i kvalitetan vazduh pa možete da napravite značajno bolje rezultate i postignete veće napore

06.06.2020

19:10

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija