• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

11.01.2022

19:58

NEMCI U ŠOKU! Balkanca ništa ne može da spreči da OKREĆE PRASE za Božić! (VIDEO)

Printscreen

Društvo

NEMCI U ŠOKU! Balkanca ništa ne može da spreči da OKREĆE PRASE za Božić! (VIDEO)

Podeli vest

Balkanac na društvenoj mreži TikTok okačio snimak kako "okreće" prase za Božić u Nemačkoj

Ako već za praznike ne može "dol(j)e" kod svojih, jer je zbog pademije niti može da putuje, a i poslodavac ne gleda baš naklonjeno na njegove neraskidive veze sa zavičajem, šta prosečnom Zemljaku drugo ostaje, već da Balkan preseli u Nemačku.

Nema raja bez rodnoga kraja, ni Božića bez mesa! Uz toplo pečenje, jedan Balkanac preneo je običaje u Nemačku. Iako se trudio da to bude krišom, jedan "pobratim" usnimio ga je kako na terasi stana obrće prasence. Da bi ugođaj slavlja bio kompletan u pozadini se čuju narodna muzika, tačnije stari hit "Ti si žena mog života"! 

Korisnik Tik Toka sa Balkana, koji se na ovoj mreži potpisuje kao "KImba junior", okačio je na svom kanalu snimak na kojem se vidi kako se u jednom od stambenih blokova, po izgledu luksuznijih, neko dosetio kako da ispeče prase, a da to komšiluk "ne vidi".

Čovek je na ogradu terase stavio foliju, a da bi bio siguran da radoznali pogledi neće razotkriti njegove tajne radnje, postavio je i suncobran. Na pod terase je stavio dva električna roštilja, dok je prase stavio na ražanj, koji se okretao pomoću elektro motora.

Za sada se ne zna u kom nemačkom gradu je nastao snimak, te i da li se komšiluk bunio na prepoznatljivi miris pečenja praseta pečenog u "dubokoj ilegali". A možda su se pridružili Zemljaku, jer ko može da odoli ukusnoj pečenici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 2 godine

E ljudi moji pa kad je božić bio u julu i kad je za božić lišće na drveću bilo zeleno?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija