• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

16.04.2022

07:20

SPREMITE KIŠOBRANE! Danas veliki pad temperature, evo kada se vraća lepo vreme!

Društvo

SPREMITE KIŠOBRANE! Danas veliki pad temperature, evo kada se vraća lepo vreme!

Podeli vest

U Srbiji danas hladnije, promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom. Jutarnja temperatura od 5 do 11, a najviša dnevna od 15 na severu do 20 na jugu i istoku

Vetar slab do umeren, a na severu Vojvodine i istoku Srbije i jak severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom i hladnije. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 8 do 11, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

Vremenski izgledi za naredne dane

U Srbiji sutra i u ponedeljak osetno hladnije sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom. Kiša, a na planinama sneg, u nedelju i utorak očekuju se na jugoistoku i jugu Srbije, u ponedeljak u svim krajevima južno od Save i Dunava, a u Vojvodini će se zadržati suvo sa sunčanim intervalima.

U sredu i četvrtak pretežno sunčano, uz manji porast temperature.

Od petka pretežno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija