• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2023

22:22

KAKAV TO ČOVEK MORAŠ BITI DA URADIŠ OVO? Sramna krađa kod Vukovog spomenika: Lopov ukrao kutiju za pomoć malom Luki Stajkoviću (FOTO)

printscreen

Društvo

KAKAV TO ČOVEK MORAŠ BITI DA URADIŠ OVO? Sramna krađa kod Vukovog spomenika: Lopov ukrao kutiju za pomoć malom Luki Stajkoviću (FOTO)

Podeli vest

Luka Stajković je petogodišnji dečak kojem je prošle godine dijagnostikovan tumor na mozgu i nakon operacije koju je nedavno imao izgubio je dosta funkcija, mogućnost hodanja, govor i druge. Za njegovo lečenje potrebno je više od 400.000 evra, a pošto porodica nije u mogućnosti da plati troškove u pomoć su pritekli građani. Ipak, ima i onih koji nemaju ni srca ni duše, pa je tako u jednoj pekari kod Vukovog spomenika ukradena kutija u kojoj se prikupljao novac za malog Luku

Ova informacija se pojavila na društvenim mrežama, gde korisnici dele sliku na kojoj se vidi navodni lopov. 

- Ukradena kutija za pomoć malom Luki u pekari Jovanović kod Vukovog spomenika, kakav to čovek moraš biti da uradiš ovo, Bog sve vidi - piše u objavi koja se deli društvenim mrežama.

Sramna krađa se dogodila 31. januara, a sudeći prema fotografiji, teško će biti da se indetifikuje muškarac koji je ovo uradio. 

Foto: Printscreen/Instagram

I zaista, kakav čovek moraš biti da bi ukrao novac koji je namenjen za lečenje petogodišnjeg deteta? 

Podsetimo, mali Luka živi sa mamom i mlađom sestrom jer mu je otac preminuo od posledica korona virusa u decembru 2021. godine. U decembru 2022. godine detaljnom dijagnostikom utvrđeno je da Luka boluje od tumora na mozgu - Meduloblastoma CNS Who Gradus 4.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 1 godinu

Nije to čovek, to je smrdljivo smeće u ljudskom obliku ...

Penzioner

pre 1 godinu

Pronaci, uhapsiti, zatvoriti i zakljucati u 4 zida da ne vidi sunca i baciti sve kljuceve u Dunav !!! Taj kreten ne zaasluzuje da udise svez vazduh, nikada !!!

Radmila

pre 1 godinu

Ako je narkoman, a verovatno jeste čim je tako nešto uradio, onda on srca nema. Sve što zna je da mu treba novac za drogu. Odakle, nije ga briga.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija