• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2023

14:06

"MORA DA FALI NEKA BROJKA U CENI" U Beogradu se patike prodaju za 99 dinara, kupci proveravali i po nekoliko puta (FOTO)

printscreen facebook

Društvo

"MORA DA FALI NEKA BROJKA U CENI" U Beogradu se patike prodaju za 99 dinara, kupci proveravali i po nekoliko puta (FOTO)

Podeli vest

Kupci se u poslednje vreme žale na porast cena pojedinih artikala, ali sada su se pilikom posete jednom velikom trgovinskom lancu začudili ponudom patika čija je cena, kako kažu, skoro pa džabe!

Bele, ženske, lakovane patike na sniženju koštale su samo 99,99 dinara, pa je ovo pokrenulo novu temu na društvenim mrežama. Kupci su slikali cene i patike i odmah ovu povoljnost objavili na Fejsbuk, čime su otvorili novu diskusiju.

U temu se uključila i sama prodavačica iz jedne radnje u Beogradu, pa je objasnila da odeća i obuća nisu prevashodna delatnost u nekim trgovinskim objektima, već prehrambeni prozvodi, zato kada imaju robu iz nekog drugog asortimana, to prodaju po povoljnim cenama. Tako je slučaj i sa ovim patikama.

Patike su na sniženju od 72 odsto, nekada su koštale 369,99 dinara, a uz sniženje njihova cena iznosi 99,99.

- Pogledali smo cenu i po par puta, nema greške - prvi je komentar jednog zgranutog Beograđanina.

Foto: printscreen facebook

Kupci se na društvenim mrežama pohvalili padom cena

Kupci su komentarisali da se isplati "razgrabiti" ih i obuti samo jednom, možda nekome pokloniti, a za te pare su dobre, pa sve i da se nose samo za rad u dvorištu.

- Na rafu su preostala samo dva para, kada sam otišao po jedne - naveo je na Fejsbuku jedan od zainteresovanih kupaca.

U istoj radnji, kako navode na mrežama, po ceni od 100 dinara može da se kupi litar mleka, ali i čokoladica, kesa grickalica, makarone, pa se na mrežama našao i komentar čoveka koji je imao blizak susret sa ovakvim iskustvom iz radnje. On je prkomentarisao kako "možeš da se obuješ i zasladiš" za ukupno 200 dinara.

- Mora da fali neka brojka u ceni - jedan je u nizu komentara korisnika Fejsbuka koji su se uključili u diskusiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija