• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2023

20:36

Ne vraćaju pasoše, nekad daju tuđe! Ako se nađete na granici sa ovom državom - oprez, ovo može svakome da se desi

Tanjug

Društvo

Ne vraćaju pasoše, nekad daju tuđe! Ako se nađete na granici sa ovom državom - oprez, ovo može svakome da se desi

Podeli vest

Još jedno upozorenje osvanulo je u Fejsbuk grupi "Grčka info", gde je porodica, koja je imala loše iskustvo kada je trebalo da im vrate pasoše, prenela dalje svoje iskustvo, kako se ne bi ponovilo nekim sledećim ljudima koji krenu na odmor.

Naime, na makedonskoj granici zadesila ih je velika nevolja sa pasošima, najpre su zaboravili da im vrate ovaj lični dokument, a kako nevolja uvek ide u paru, ceo niz nemilih okolnosti ubzo je usledio.

- Evo jednog upozorenja na problem koji se može desiti svakome. Jednom se i nama desilo da nam ne vrate sve pasoše, a desilo nam se i da nam daju tuđi - stoji u objavi grupe, a evo i cele priče:

Foto: printscreen grčka info

Upozorenje na carinike sa granice sa Makedonijom

- Pre 10 dana, u odlasku, na ulasku u Makedoniju carinik zaboravi da nam vrati jedan (od pet) pasoša. Uzeo ih je bukvalno na pet sekundi i vratio, nije mi ni palo na pamet da je jedan mogao da ostane kod njega. Kad smo došli do izlaza problem, nema pasoša. Nije ni važno bilo čiji je propust, trebao on da vrati, trebali i mi da pogledamo, al činjenica je da pasoš nemamo i da ne možemo dalje. Preeljubazni carinik pozvao telefonom odmah i našao nam pasoš na ulasku. Poslali ga po nekim našim ljudima, hvala im do neba! Jedino sto smo mi, sa troje dece od toga jedno od pet godina i jedno od samo godinu dana, čekali 4h na granici, od 10h do 14h, po vrućini da dobijemo pasoš nazad. Kaže carinik da se to dešava bar četiri puta dnevno, jer ko radi taj i greši, pa ne bi bilo loše da se napiše neki podsetnik/upozorenje ostalim članovima da proveravaju dokumenta koja su im vraćena kako bi izbegli ovu vrstu maltretiranja i neprijatnosti. Prošle godine je pisano o tome, ove mislim da nisam videla ni jednu objavu oko toga - stoji u objavi grupe.

Pa, budite na vreme upozoreni ali i obazrivi kada baratate sa puno pasoša, ova porodica je na kraju imala sreće. Ali i prošla torturu!

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija