• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.10.2023

07:09

Spremite kišobrane! U Srbiji danas promenljivo oblačno, temperatura u blagom padu

Pixels

Društvo

Spremite kišobrane! U Srbiji danas promenljivo oblačno, temperatura u blagom padu

Podeli vest

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda biti promenljivo oblačno sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše.

Više oblačnosti u prvom delu dana, a posle podne se očekuju i sunčani intervali. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni, uveče i tokom noći u slabljenju i skretanju na jugoistočni.

Temperatura u blagom padu, najniža od 8 do 15, najviša od 21 do 24 stepena Celzijusa.

U Beogradu danas promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura oko 15, najviša oko 22 stepena Celzijusa.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Od srede toplije i lepše vreme

 

Vreme narednih dana

U Srbiji od srede do kraja sedmice jutra sveža, a tokom dana pretežno sunčano i toplije sa maksimalnim temperaturama od četvrtka od 24 do 29 stepeni, samo se u petak očekuje prolazno umereno naoblačenje bez padavina.

Promena vremena na severu Srbije uslediće u nedelju uveče, a u ostalim krajevima od ponedeljka, 16. oktobra uz kišu, lokalne pljuskove sa grmljavinom i pad temperature.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija