• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2024

15:18

Osigurajte svoje vozilo - ni vreme ni novac sada nisu prepreka! Kasko sudar za samo dve do tri stotine dinara

Dunav osiguranje

Društvo

Osigurajte svoje vozilo - ni vreme ni novac sada nisu prepreka! Kasko sudar za samo dve do tri stotine dinara

Podeli vest

Kada bi vas neko pitao šta možete sebi da priuštite za svega dve-tri stotine dinara mesečno, da li bi vaš odgovor bio sigurnost na putu tokom cele godine? Složićete se da većina ne bi tačno odgovorila na to pitanje, a umnogome je korisno to osvestiti.

Ako smo privukli vašu pažnju, biće vam važno da znate da upravo Kompanija "Dunav osiguranje" nudi višestruko jeftiniju premiju osiguranja po kasko sudar polisi od prosečne cene kasko osiguranja.

Ističući prednosti osiguranja vašeg četvorotočkaša Kasko sudar polisom, Ljubomir Zec, direktor Sektora za internu i eksternu prodaju u Kompaniji "Dunav osiguranje", pojasnio je značaj ove vrste osiguranja:

- Kompanija "Dunav osiguranje" svojim osiguranicima i svim drugim zainteresovanim licima ponudila je polisu Kasko sudar, najnoviju uslugu u širokoj paleti naših usluga osiguranja motornih vozila. Nekada je trenutak nepažnje u štetnim ishodima. Polisa Kasko sudar obezbeđuje pokriće baš u ovim situacijama, kada ste vi kao vlasnik vozila, odnosno osiguranik krivi za saobraćajnu nezgodu. Ono što ovu vrstu osiguranja razlikuje od klasičnog kasko pokrića jeste: višestruko niži iznos godišnje premije osiguranja, za svega nekoliko stotina dinara na mesečnom nivou obezbeđujete osiguravajuće pokriće uz izbornu sumu osiguranja, nije neophodan pregled vozila prilikom ulaska u kasko osiguranje, kao i mogućnost kupovina onlajn polise ili na nekom od mnogobrojnih mesta Kompanije "Dunav osiguranje". Takođe ne insistiramo na starosti vozila prilikom zaključenja ove vrste osiguranja. Predmet osiguranja su putnička vozila i njihovi sastavni delovi. Osiguravamo vozila standardne namene, dok po posebnim uslovima uz doplatnu premiju možemo zaključiti polisu za druge vrste putničkih vozila sa standardnom namenom: rentakar, taksi ili autoškolu - istakao jer Zec.

Ukoliko ste osiguranik "Dunav osiguranja", obezbeđeni ste i u slučaju da je došlo do potpunog pa tako i delimičnog oštećenja. što se tiče prava na naknadu štete, nju osiguranik ostvaruje ukoliko je odgovornost za nastalu nezgodu njegova ili vozača koji je upravljao osiguranim vozilom.

Foto: Promo

 

Osigurana opasnost, odnosno rizik pokriven ovom vrstom osiguranja jeste saobraćajna nezgoda koja je nastala ili započela na javnom putu, kada je došlo do kontakta najmanje dva vozila, koja je za posledicu imala uništenje ili oštećenje osiguranog vozila, za šta odgovornost snosi vlasnik predmetnog vozila ili osiguranik.

Kada ste zaključili Kasko sudar polisu, veoma je bitno da u slučaju nezgode u saobraćaju znate kako da reagujete i kome da se obratite. 

O samoj naknadi štete odlučuje se na osnovu zapisnika, izveštaja ili službene beleške policije, ističe Milorad Radić, direktor Direkcije za naknadu štete u "Dunav osiguranju".

- Kada dođe do tog neprijatnog događaja, odnosno saobraćajne nezgode, naš osiguranik koji poseduje polisu Kasko sudar, i u tim stresnim okolnostima ne sme da zaboravi da pozove policiju. Važno je da se policija pojavi na licu mesta kako bi dokumentovala dokaze u vezi s tim štetnim događajem na osnovu kojih će osiguranik dalje lako nadoknaditi štetu kod Kompanije "Dunav osiguranje". Osiguranik se potom javlja najbližoj službi za naknadu šteta u bilo kom gradu u Srbiji, gde će mu kolege pomoći da na najlakši i najbrži način sprovede proceduru prijave štete i predaje neophodne dokumentacije. Informacije o tome na koji način i gde prijaviti štetu najlakše možete dobiti pozivanjem kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286 ili na osnovu informacija dostupnih na našem sajtu - pojasnio je Radić.

Iz Kompanije još poručuju da nema boljeg trenutka od ovog sada da osigurate svoje vozilo, jasno je da čak ni vreme ni novac nisu prepreka. Jer, u slučaju "Dunava", prijatelj, definitivno, ostaje prijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Dunav" i ove godine obradovao decu novogodišnjim paketićima
Društvo

"Dunav" i ove godine obradovao decu novogodišnjim paketićima

Praznici su vreme darivanja i radosti. Treba izmamiti osmeh na lice svoj deci i učiniti da osete prazničnu magiju. Upravo je to ono što pokreće novogodišnji „Dunav osiguranje“ karavan u okviru kojeg će do Božića biti podeljeno čak 4.150 poklon paketića deci iz cele zemlje.

28.12.2023

13:43

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija