• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

22:28

Bede ljudske! Pojavili se lešinari, traže da se uplati novac! Marica kojoj je preminula beba nakon nasilnog porođaja otkrila da se radi o prevari

Privatna arhiva

Društvo

Bede ljudske! Pojavili se lešinari, traže da se uplati novac! Marica kojoj je preminula beba nakon nasilnog porođaja otkrila da se radi o prevari

Podeli vest

Nakon što je izgubila svoju ćerku Elenu nakon mučnog porođaja, Marica Mihajlović našla se na meti prevaranata na društvenim mrežama.

Naime, kako je za Informer izjavila, društvenim mrežama kruži lažni broj računa uz apel da se uplati novčana pomoć. 

- Račun za Maricu iz Šida, protiv akušerskoj nasilja - stoji uz broj računa za koji nam je Marica rekla da nije njen, niti da ona ima ikakve veze sa bilo kakvim sličnim akcijama.

Foto: Informer

 

Podsetimo, Marica Mihajlović (27) preživela je pakao i akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Beba je nakon porođaja koji je trajao 15 sati, umrla zbog posledica zaglavljivanja u porođajnom kanalu i nemogućnosti da udahne vazduh, pluća i mozak su pretrpeli velika oštećenja. 

Ginekolog iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici osumnjičen za akušersko nasilje nad porodiljom u toj bolnici 12. januara, uhapšen je u subotu i određen mu je pritvor, a istragu sprovodi Više javno tužilaštvo iz tog grada.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija