• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2024

16:27

Svaka čast, deco! Divan gest osnovaca u Inđiji: Evo kako su ispratili omiljenog nastavnika u penziju!

printscreen instagram

Društvo

Svaka čast, deco! Divan gest osnovaca u Inđiji: Evo kako su ispratili omiljenog nastavnika u penziju!

Podeli vest

Učenici i nastavnici OŠ "Dr Đorđe Natošević" iz Novog Slankamena su, na najlepši mogući način - uz tortu, muziku, suze i smeh, ispratili omiljenog nastavnika Kostu i poželeli mu srećan odlazak u penziju.

Prelep, a ujedno i dirljiv snimak ispraćaja, objavljen je na instagram stranici "infoindjija".

Na snimku se vidi kako nastavnik završava sa časom i izlazu u hodnik. A tamo ga čeka iznenađenje. Gomila učenika, sa osmesima na licu, nastavnika Kostu je dočekala sa plakatima i transparentima na kojima je pisalo: "Žao nam je što odlazite", "Dugo koristite penzini fond", "Nedostajaćete nam" i "Nastavniče, volimo vas".

Nastavnik je bio vidno iznenađen ovim prizorom. Jedna koleginica mu je donela tortu sa vatrometom, a on je bio toliko dirnut da je skinuo naočare i obrisao suze.

Okupljeni učenici su iz sve snage aplaudirali, a neki nastavnici su, takođe, pustili po koju suzu.

- Hvala vam svima od srca. Drago mi je što sam radio u ovakvoj školi, među ovakvom decom i ovakvim kolegama. Biće mi mnogo žao, verujte mi. Bili ste divni. Želim svima sve najbolje - puno uspeha u daljem školovanju. Deco, pred vama je budućnost. Želim vam uspeha u životu i što više dobrih stvari. Želim vam da postanete dobri ljudi, da se vidimo i da se ispričamo kad god se sretnemo. Hvala vam još jednom od srca svima - poručio je nastavnik.

Foto: printscreen instagram

 

A onda su preko razglasa pustili muziku i on je zaplesao sa jednom koleginicom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija