• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/resetka.rs

28.05.2024

09:53

Ruski trgovinski lanac otvara svoj prvi megamarket u Srbiji: U ovaj grad stiže do kraja juna

pexels.com

Društvo

Ruski trgovinski lanac otvara svoj prvi megamarket u Srbiji: U ovaj grad stiže do kraja juna

Podeli vest

Ruski trgovinski lanac Mere stiže u Leskovac i otvara svoj prvi megamarket u Srbiji. Radovi na opremanju objekta uveliko traju i najkasnije do kraja juna, Leskovac će dobiti još jedan trgovinski lanac čija su glavna odlikaniske cene.


Kompanija Ros produkt sa svojim Mere marketima, u Srbiju je ušla pre oko 3,5 godine i danas ima više od 60 prodajnih objekata.

- Prodavnica u Leskovcu će se, za početak, prostirati na 1.120 kvadrata, ali će za par meseci, čim završimo adaptaciju još jednog objekta, biti proširena na 2.300 kvadratnih metara i biće to prvi mega Mere u Srbiji. Karakteriše nas paletna prodaja i u poslednjih godinu dana smo u velikoj ekspanziji, što znači da se širom zemlje adaptira i priprema još dosta objekata - kaže za Rešetku menadžer razvoja, Marko Jezdimirović.

Mere market u Leskovcu smešten je u ulici Đorđa Stamenkovića, ispred kompanije Jura, u objektu čiji je vlasnik leskovačka firma Frenki.

- Politika naše kuće je da ne gradimo, već iznajmljujemo već postojeće prostore, koje potom uređujemo u skladu sa svojim pravilima. Ovaj u Leskovcu je u potpunosti zadovoljio naše potrebe, a odluka o otvaranju prvog Mega marketa, proizvod je dobrog iskustva i saradnje sa ovdašnjim partnerima.

- Kupcima ćemo ponuditi preko 400 proizvoda, u najvećoj meri prehrambenih. Imamo, međutim, uvek i dobru ponudu kućne hemije, sredstava za ličnu higijenu, kućne pozamanterije i tekstila, malih kuhinjskih aparata i mnogo drugih zanimljivih proizvoda. Na paletama ima robe domaćih, ali i proizvođača iz Rusije i drugih evropskih država - dodaje Jezdimirović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija