• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

31.05.2024

10:36

"Stvarno nisam progonitelj" Devojka iz Srbije traži momka koji je bio na koncertu Ramštajna: "Pričali smo i kliknuli"

Skymusic

Društvo

"Stvarno nisam progonitelj" Devojka iz Srbije traži momka koji je bio na koncertu Ramštajna: "Pričali smo i kliknuli"

Podeli vest

Koncert nemačkog benda Ramštajn koji je nedavno održan u Beogradu sigrurno je bio nezaboravan za jednu našu devojku, ali možda ne toliko zbog samog koncerta koliko zbog jednog momka iz Foče.

Ova devojka je na društvenoj mreži Redit ispričala kako je na ovom događaju upoznala mladića. Pričali su, kliknuli, ali nisu razmenili brojeve telefona, pa sada pokušava da ga nađe.

- Zdravo ljudi, imam jedno možda malo čudno pitanje, napravila sam Redit nalog samo zbog ovoga, iako ni ne znam da li ovde mogu da se postave ovakva pitanja... Nadam da će post biti odobren... - započinje ona priču i dodaje:

- Upoznala sam jednog dečka na koncertu Ramštajn u Beogradu, 24. maja. Bili smo na tribinama sektor A, ali, nažalost, nismo razmenili telefone niti bilo šta, a jako bih volela da stupim ponovo u kontakt sa njim. On je iz Foče. Pošto Foča nije tako veliko mesto, verujem da nije mnogo ljudi iz Foče išlo na koncert, pa možda ima nade da ga neko zna ili da je možda i on ovde na Redit - kaže ona.

Foto: printscreen

 

Dodaje da je već pretražila Fejsbuk i Instagram po imenu dečaka, ali bez uspeha jer nije mogla da se seti prezimena.

- Jedino se sećam da se prezime ne završava na "ić". I da, stvarno nisam neki progonitelj. Pričali smo i kliknuli, ali je mene malo spucala paranoja pošto sam išla sama na koncert plus sam pila pivo.

Mnogi korisnici ove društvene mreže ovaj post ocenili su kao veoma sladak i zaljubljenoj devojci poželi puno sreće u nalasku misterioznog momka:

- Sa srećom ti, sve najbolje ti želim. Verujem da ćeš ga naći - poručivali su mnogi.

- Nisam dečko iz Foče, niti sam bio na koncertu Ramštajna, ali može neko upoznavanje - upitao je šaljivo jedan, dok je drugi svojim komentarom nasmejao sve:

- Dečko iz Foče, muzikalan, prezime nije na "ić"? Da nije Božo Vrećo?! - upitao je šaljivo.

Međutim, kockice su se složile, sudbina je ovom paru očigledno bila naklonjena, i devojka je u jednom trenutku napisala: "Pronašla sam ga!". 

Šta se potom desilo nije poznato, ali nadamo se da je ova romantična priča dobila srećan kraj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)
EURO 2024

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra veče od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1) odmeriće snage sa Danskom u meču 3. kola grupe C na Evropskom prvenstvu. Računica je prilično jasna - izabranici Dragana Stojkovića Piksija moraju da pobede da bi se plasirali među 16 najboljih na kontinentu. Verujete li im da mogu?

24.06.2024

16:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija