• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2024

06:19

Ovog datuma stiže toplotni talas! Očekuju nas prave letnje temperature, a onda preokret!

Tanjug/Jadranka Ilić

Društvo

Ovog datuma stiže toplotni talas! Očekuju nas prave letnje temperature, a onda preokret!

Podeli vest

Nastavlja se nestabilno vreme u Srbiji, ali uskoro sledi preokret vremena.

U toku dana u većem delu zemlje pretežno sunčano i toplo. Retka pojava kiše ili pljuska sa grmljavinom očekuje se tek ponegde na jugozapadu, jugu i istoku Srbije.

Duvaće slab i umeren južni i jugozapadni vetar, koji će se tokom dana pojačati na severu Vojvodine, kao i na jugu i jugozapadu Srbije, naročito u planinskim oblastima.

Najniža temperatura od 12 do 19, najviša od 26 do 30 stepeni Cečzijusa.

U Beogradu danas pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 19, najviša oko 29 stepeni Celzijusovih.

Vreme narednih dana

Oko 10. juna Srbiju bi bogao da zahvati i prvi kraći toplotni talas,  a prema trenutnim prognozama tada bi maksimalne temperature bile od 30 do 35°C.

Nakon toga bi usledilo blago osveženje sa prolaznim pljuskovima i grmljavinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija