• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

06.06.2024

09:38

Srbi pohrlili u ovu banju: Blizu je Beograda i Novog Sada, a smeštaj ne prelazi 3.000 dinara

Printskrin

Društvo

Srbi pohrlili u ovu banju: Blizu je Beograda i Novog Sada, a smeštaj ne prelazi 3.000 dinara

Podeli vest

Čuvena Banja Slankamen nalazi se u Vojvodini i spada među mnogobrojna fruškogorska bogatstva.

Ova banja leči mnoge bolesti, a vrlo je blizu Beograda i Novog Sada. Do Banje Slankamen najlakše se dolazi auto-putem Beograd-Novi Sad. Nalazi se blizu Dunava, a odlikuje je izuzetno svež i čist vazduh.

Banja Slankamen smeštena je na nadmorskoj visini od oko 80-ak metara. Prva stručna analiza mineralne vode urađena je davne 1876. godine. Nekoliko godina kasnije ova banja je dobila potvrdu o svojoj lekovitosti.

Vode Banje Slankamen u svom sastavu najviše sadrže soli, a otuda je došlo i njeno i ime. Ostali lekoviti elementi ove vode su: jod, kalijum, magnezijum, barijum... Temperatura vode iznosi oko 18,4 stepena Celzijusovih. Najznačajniji pomaci u razvoju Banje Slankamen ostvareni su 1964. godine. Uređen je banjski park, sređena šetališta. Nakon dugo vremena, ova banja je postala pravo turističko lečilište.

Cene smeštaja u Banji Slankamen

Cene smeštaja u blizini Banje Slankamen su vrlo povoljne. Cene apartmana koji se izdaje iznosi 2.320 dinara. Apartman ima spavaću sobu sobu, dnevnu sobu i kupatilo. Apartman ima 30 metara kvadratnih, dostupan je besplatan internet i besplatan parking.

Pronašli smo još jedan apartman koji je oglašen na izdavanje po ceni od 3.200 dinara. Apartman ima 32 metra kvadratna. Na raspolaganju ima dvokrevetnu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i kupatilo. Dostupan je i besplatan internet i besplatan parking.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kamate konačno padaju: Danas odluka o jeftinijim kreditima
Društvo

Kamate konačno padaju: Danas odluka o jeftinijim kreditima

Evropska centralna banka ove nedelje bi trebalo da smanji troškove zaduživanja za evrozonu, prvi put od septembra 2019. To će označiti zvanični kraj rekordnog ciklusa brzog planinarenja koji je započeo nakon pandemije Kovid-19 kako je inflacija porasla.

06.06.2024

09:30

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50