• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2024

18:14

"Umesto zvuka talasa, slušamo hilti" Srpkinji preselo letovanje u Grčkoj: "Nemojte dolaziti u Pefkohori!" (VIDEO)

Shutterstock/Printskrin

Društvo

"Umesto zvuka talasa, slušamo hilti" Srpkinji preselo letovanje u Grčkoj: "Nemojte dolaziti u Pefkohori!" (VIDEO)

Podeli vest

Sezona godišnjih odmora već je počela, a Srbi uveliko dele iskustva sa omiljenih plaža i letovališta u Grčkoj. Ipak, nisu svi tako oduševljeni godišnjim odmorom na koji su čekali celu godinu.

Jedna od njih je i Novosađanka koja je podelila svoje neprijatno iskustvo u popularnoj Fejsbuk grupi "Grčka info".

- Centar Pefkohorija, od kružnog toka prema moru levo u maloj ulici u jeku sezone se izvode grubi građevinski radovi (bušenje hiltijem i rušenje pregradnih zidova). Velika prašina i nesnosna buka traju danima od 7 i 30 do 15 časova - napisala je izrevoltirana Novosađanka koja boravi u Grčkoj.

"Nemojte dolaziti u Pefkohori!"

Ona je objavila i video na kom se čuje bušenje.

- Izvođači radova se pravdaju dozvolom za rad izdatom od stane opštine i prognoziraju da će radovi trajati do daljnjeg. Dok drugi turisti uživaju u šumu talasa i mirisu mora mi se gušimo u prašini, a hilti nam probi uši. Godišnji odmor nam je upropašten. Nemojte dolaziti u Pefkohori - upozorila je ona.

Ipak, većina naših turista poručila je Novosađanki da preteruje, te da to nije razlog da više ne posećuju svoje omiljeno letovalište.

"Znači tamo ljudi ne smeju da rade zbog turista? I oni treba da zarade pare. Ne žive svi od turista", "Ma trebali su vas da pitaju kad da buše", "Ne može čitav svet da stane jer ste vi na godišnjem odmoru", "Daleko si ti od "jeka sezone", pisali su građani u komentarima.

Međutim, bilo je i onih koji su Novosađanku razumeli i rekli da ne mogu ni da zamisle kako bi izdržali takav "odmor".

Podsetimo, ona nije jedina koja se u skorije vreme žali na građevinske radove u letovalištima. Skoro je, sličnu priču podelila još jedna Srpkinja koja je takođe boravila u Grčkoj i koja se žalila da ne može da živi od zvuka kosilice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija