• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

09.06.2024

14:32

Spašava brakove: Sabinu zvali usred noći da otvori cvećaru kako bi kupili buket, ona sada ima mašinu koja izbacuje cveće

RINA

Društvo

Spašava brakove: Sabinu zvali usred noći da otvori cvećaru kako bi kupili buket, ona sada ima mašinu koja izbacuje cveće

Podeli vest

Korona virus sada je već odavno iza nas, međutim to novo stanje iznedrilo je mnoge nove biznis ideje.

Jedna od tih su i cvetomati koji su zaživeli u većim gradskim sredinama, a sada su stigli i na zapad Srbije, tačnije u Čačak. Sabina Veselinović poznata je čačanska cvećarka, koja je uvek na raspolaganju svojim kupcima, a zahvaljujući njima je i došla na ideju da u gradu na Moravi postavi prvi cvetomat.

- Radim dugo godina, veliki je broj stalnih kupaca. Oni su me često zvali uveče i po noći čak jer im je hitno trebalo cveće, ako bi zaboravili neki datum, u većini slučajeva godišnjicu braka. Ja sam uvek izlazila u susret i dolazila, otvarala cvećaru da kupe bukete za svoje drage osobe. Da bi i njima, a i meni bilo lakše postavila sam cvetomat i on se zaista pokazao kao pun pogodak, kaže Sabina.

Foto: RINA

 

Ona dodaje da je funkcionisanje cvetomata veoma jednostvano i za sve je potrebno samo par klikova, da buket završi u rukama kupca.

- Potrebno je ubaciti papirnu novčanicu, kada vam pozelene polja koja su vam dostupna s obzirom na budžet koji imate. Kliknete na dugme, sanduče se otključa i to je to. Vodimo računa da izbor uvek bude bogat, a cvetomat ima i rahladni uređaj pa je cveće uvek sveže, priča ova cvećarka.

Foto: RINA

 

Sudeći prema reakcijam građana, ovaj cvetomat je prava stvar i brzo su se navikli na ovu lakšu i bržu uslugu.

- Sada je moderno vreme, sve se menja, sve ja na par klikova. Lepo je da sada i cveće možemo na taj način dobiti. Naročito je značajno kad je nedelja ili uveče kad cvećare ne rade. To je spas u zadnji čas ako zaboravimo ženin rođendan, kaže uz osmeh jedan od Čačana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija